Chess Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME

Chess Time, çevrimiçi oynanabilen ücretsiz ve popüler bir satranç oyunudur.

Chess Time, çoklu platform desteği sunan bir çevrimiçi satranç oyunudur. Eğer satranç oynamaya seviyorsanız ve yapay zekaya karşı oynamaktan sıkıldıysanız tamamı gerçek kişilerden oluşan satranç ustalarına karşı mücadele etmeye ne dersiniz? Dünya genelindeki oyunculara en iyi satranç oyuncusu olduğunuzu kanıtlamanın tam zamanı.

Chess Time, arkadaşlarınızla dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde satranç turnuvaları gerçekleştirmenize imkan tanıyan bir strateji olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz hesabınızı oluşturarak oyuna arkadaşlarınızı davet edebiliyor ve onlarla hareket halindeyken satranç oynamanın keyfini sürebiliyorsunuz. Arkdaşlarınızla oynamaktan sıkıldığınız durumlarda, rastgele bir rakip seçerek te oynama şansına sahipsiniz.

Ücretsiz kategorisinde çoklu oyuncu destekleyen en başarılı satranç oyunu olarak gösterebileceğimiz Chess Time, diğer satranç oyuncuları ile sohbet edebilir, hamleler hakkında anlık bildirimler alabilir, oynadığnız tüm oyunları görüntüleyebilir, oyununuzun bir görüntüsünü paylaşabilirsiniz. Hesap tabanlı bir oyun olduğundan, akıllı telefonunuzda yarım bıraktığınız bir oyuna tabletinizden devam edebilirsiniz.

Popüler satranç oyunu Chess Time, oldukça sade bir arayüz ile bizleri karşılıyor. Arkadaşlarınızı oyununuza anında dahil edebilir, farklı seviyelerdeki satranç oyuncularına ve puanlarına ulaşabilir, geçmiş oyunlarınıza ulaşabilir ve seviyenizi öğrenebilirsiniz.

Chess Time Özellikleri:

  • Gerçek oyunculara karşı oynayın veya rastgele bir rakip seçin.
  • Dünya genelinde satranç ustaları ile sohbet edin.
  • Bir sonraki hamlenizi iyi düşünün ve adınızı en iyiler listesine yazdırın.
  • Oyun hareketlerinizi dışa aktarın ve arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Son oynadığınız oyunlara göz atın, dünya genelindeki sıralamanızı öğrenin.
Erkan Calp

Chess Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME
20.9 MB DOSYA BOYUTU

Chess Time, satrancı yapay zekaya karşı değil, arkadaşlarınıza karşı oynama fırsatı sunan ücretsiz bir oyundur.

Chess Time, arkadaşlarınızla dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman satranç oynamanıza izin verir. Yapay zekaya karşı değil gerçek kişilere karşı çevrimiçi bir platformda satranç oynamanın keyfini çıkarın.

Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu en iyi satranç oyunlarından biri olan Chess Time, ister arkadaşlarınıza isterseniz de rastgele belirlenen rakiplerinize karşı istediğiniz yerde satranç oynama imkanı sunan ücretsiz ve popüler bir oyun. Çoklu platform desteği sunması ve online olması yönünden ücretsiz hesap gerektiren oyunda dünya genelindeki satranç ustaları ile oynayabilir ve seviyenizi ölçebilirsiniz. Diğer satranç oyuncuları ile sohbet edebilirsiniz.

iOS 7 işletim sistemli Apple cihazlarıyla uyumlu olan Chess Time’ın sade ve şık bir kullanıcı arayüzü, en iyi satranç oyuncularına, son oynadığınız oyunlara, hesabınıza kolayca erişme izni verir. Ayrıca tek bir dokunuşla arkadaşlarınızı satranç oynamaya çağırabiir, dünya genelinde kaçıncı sırada yer aldığınızı görebilirsiniz.

Chess Time Özellikleri:

  • Gerçek oyuncular
  • Farklı satranç takımları
  • Sohbet
  • Misafir hesap desteği
  • Oyun görüntüsünü paylaşma
  • Lider tahtası
  • Oyuncuları etiketleme
  • Oyun geçmişi
Erkan Calp

Chess Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
539 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Chess Time, arkadaşlarınıza ve diğer oyunculara karşı online satranç oynayabileceğiniz ücretsiz bir oyundur.

Chess Time, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizle ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir satranç oyunudur. Çapram platform desteği sayesinde iPhone ve Android kullanıcılarına karşı oynama imkanı sunan popüler satranç oyununda yapaya zekaya değil gerçek oyunculara karşı satranç oynayabilir ve turnuvaları kazanarak en iyi satranç oyuncusu olduğunuzu milyonlara gösterebilirsiniz.

Chess Time, çevrimiçi ortamda oynanabilen başarılı bir satranç oyunu. Ücretsiz hesabınızı oluşturarak dünya genelinde birçok satranç ustası ile karşılaşabilir ve maçlar düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızı oyununuza davet edebilir ve en iyisi olduğunuzu ispatlayabilirsiniz. Hesap detaylarınızdan satranç oyuncuları arasında kaçıncı sırada olduğunuzu, kaç maç kazandığınızı, kaybettiğinizi veya berabere kaldığınızı görebilirsiniz.

Basit grafikleriyle dikkat çeken oyunun menüleri de sade tutulmuş. Liderlik koltuğuna oturan en iyi satranç oyuncularına, son oynadığınız oyunlara hızlıca erişmenin yanı sıra dilediğiniz kadar arkadaşınıza hemen davetiye gönderebilirsiniz. Aynı anda birden fazla maç yapmanız da mümkün kılınmış. Hamlelerini hızlı gerçekleştirebilen oyuncular arasındaysanız bu özellik hoşunuza gidecektir.

Eğer satranç oyunlarını oynamaktan zevk alıyorsanız, yapay zekay yerine gerçek kişilerle mücadele etme fırsatı sunan Chess Time’ı kesinlikle seveceksiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Dr. Chess

    Oyun oynarken beyin jimnastiğine önem vermeyi de unutmayın. Dr. Chess sayesinde mobil ortamda en akıcı oynanan satranç oyunlarından birine sahip olacaksınız.
  • Toon Clash CHESS

    Toon Clash CHESS, çocuklara özel yapılmış animasyonlu satranç oyunu.
  • Chess 3D

    Chess 3D, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunu.
  • Chess Fusion

    Chess Fusion, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir satranç oyunu.
  • War of Chess

    War of Chess, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz fantastik bir satranç oyunu.
  • The Chess Lv.100

    The Chess Lv.100, telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunudur.
  • Chess

    Chess, masaüstü PC için tasarlanan bir satranç motoruna sahip olan gelişmiş bir Android satranç oyunu.