Chhota Bheem Jungle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Chhota Bheem Jungle Run, karakterinizle birlikte en uzun mesafeye gitmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunu.

Chhota Bheem Jungle Run, alışılmışın dışında karakterinizle birlikte farklı bir bölgede yolculuk yapmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Chhota Bheem Jungle Run, sizi çılgınca bir maceraya çağırıyor.

Chhota Bheem Jungle Run oyununda karakterinizle birlikte bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Oyunda karakterinizi engellere çarpmadan ne kadar başarılı ilerletirseniz  o kadar fazla para toplayabiliyorsunuz. Chhota Bheem Jungle Run, oyun boyunca size mıknatıs ve görünmezlik gibi çeşitli özellikler veriliyor. Eğer karakterinizi başarılı olarak yönlendirebilirseniz bu özellikleri alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Oldukça ilginç bir oyun olan Chhota Bheem Jungle Run'da karakteriniz sürekli havada bulunuyor. Yani oyunu yerde değil; yerden yüksekte oynuyorsunuz. Chhota Bheem Jungle Run oyunun karakterleri ise sadece uçan kişi ile sınırlı değil. Kadın ve erkek olmak üzere birçok karakteri Chhota Bheem Jungle Run'da bulabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Chhota Bheem Jungle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Chhota Bheem Jungle Run, karakterinizle birlikte sizi farklı maceraya çağıran bir mobil aksiyon oyunudur.

Görmeye pek alışkın olmadığınız Chhota Bheem Jungle Run karakterleriyle birlikte ilginç bir maceraya hazır olun. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Chhota Bheem Jungle Run ile birlikte tüm paraları toplamaya çalışın.

Çoklu ve tek oyunculu olarak oynayabileceğiniz Chhota Bheem Jungle Run oyununda, engellere takılmadan en fazla mesafeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Yol boyunca karşınıza oldukça zorlu engeller çıkıyor. Bu aşamada sizin göreviniz, karakteri yönlendirerek engellerden korumak. Karakterinizi bu yöntemle ne kadar fazla uzun mesafeye götürürseniz o kadar başarılı oluyorsunuz.

Chhota Bheem Jungle Run, oyun içerisinde karakterlerin güçlenmesi için çeşitli özellikler veriyor. Arada bir çıkan bu özellikleri kaçırmamak için oldukça dikkatli olmanızda fayda var. Mıknatıs ve görünmezlik gibi çeşitli özellikler karakterinizin oldukça hoşuna gidecektir.

Boş zamanlarınızda oynayacak bir oyun arıyorsanız Chhota Bheem Jungle Run'ı deneyebilirsiniz. Oyun atmosferi ve karakteri ile birlikte size kendinizi oldukça farklı hissettirecek.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Panda Run

    Jungle Panda Run, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz en heyecanllı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Jungle Fire Run

    Jungle Fire Run ormanda koşan bir karakteri kontrol ettiğimiz eğlenceli bir platform oyunudur.
  • Jungle Horse 3D World Run

    Jungle Horse 3D World Run, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Jungle Monkey Run

    Jungle Monkey Run platform tarzı koşu oyunlarından keyif alan herkesin denemek isteyeceği türden bir oyun.
  • Jungle Castle Run

    Jungle Castle Run platform koşu oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken alternatiflerden biri.
  • Temple Jungle Run

    Temple Jungle Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çok farklı ve eğlenceli oyunu bir araya getiren bir oyun paketidir.
  • Jungle Sniper Hunting 2015

    Jungle Sniper Hunting 2015, gerçeğe yakın sayılacak şekilde tasarlanan bir ormanda avlanarak stres atabileceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.