Chibi Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Chibi Town, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir şehir kurma ve yönetme oyunu.

Chibi Town, hayalimizdeki şehri kurup yönettiğimiz oyunlar arasında. Benzerlerinden farklı olarak karakterlerin yerine geçebildiğimiz oyunda görevleri tamamlayarak ilerliyoruz.

Kimi zaman polis, kimi zaman doktor, kimi zaman itfaiyeci, kimi zaman mühendis, kimi zaman da postacı olup verilen görevleri en kısa sürede tamamlayarak puan toplamaya çalışıyoruz. Oyuna ilk başladığımızda mühendisin yerine geçerek şehrimizin temellerini atıyoruz. Tabii ki ilk etapta binaları nasıl kuracağımızı öğreniyoruz. Zaman içerisinde şehrin nüfusunun da artmasıyla oyun zorlaşmaya başlıyor. Kendi kurduğumuz şehirde sorunların ardı arkası kesilmiyor ve mutluluğu sürdürebilmek adına çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz.

Gerek görselleriyle gerekse de oynanışıyla onlarca şehir kurma ve yönetme oyunları arasından sıyrılan Chibi Town, Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Yüksek satın alım sunmamasıyla çocuğunuzun da beğenisine sunabileceğiniz bir yapım. Oynaması hem kolay hem de zevkli.

Erkan Calp

Chibi Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Chibi Town, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz şehir kurma ve yönetme oyunu.

Chibi Town, klasik şehir kurma ve yönetme oyunlarından biraz farklı oynanış sunuyor. Karakterlerin ön plana çıkarıldığı oyunda geliştikçe nüfusun da artmasıyla beraber ortaya çıkan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Felaketin eksik olmadığı şehrimizde güven, huzur ortamını sağlamak amacımız.

iPhone ve iPad’de ücretsiz oynanabilir yüzlerce şehir kurma ve yönetme oyunu var ancak Chibi Town şu ana kada gördüklerim arasında en iyisi. Karmaşık yapıda bir şehir kurmanın ötesine gidiyoruz. Mühendis olarak şehrimizin temellerini attıktan sonra zorlu görevleri yerine getirmeye başlıyoruz. Bazen polis olup suçluları yakalamamız, bazen ev küle dönmeden yangını söndürmemiz, bazen yardım bekleyen insanların hayatını kurtarmamız, bazen de yemek pişirmemiz isteniyor. Kısaca söylemek gerekirse 11 farklı karakteri oynayabiliyoruz.

Chibi Town Özellikleri:

  • Farklı karakterlerle oynama (itfaiyeci, polis, doktor, aşöı, mühendis, postacı…)
  • Özel binalar yapma (Polis karakolu, hastane, restoran, benzin istasyonu, süper market…)
  • Araç sürme, araçları geliştirme (ambulans, itfaiye aracı, polis arabası, taksi, otobüs…)
  • Şehrin sorunları üzerine çok sayıda görev ve mini oyunlar
  • Karakterlerin kullanabildiği çok sayıda özel öğe
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • ZOMBIE TOWN AHHH

    ZOMBIE TOWN AHHH ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Fishing Town

    Fishing Town mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma oyunudur
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • Medieval Craft: Town Building

    Medieval Craft: Town Building açık dünya oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverler hitap eden ücretsiz bir oyun.
  • Town of Tides

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.