Choppa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Choppa mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter oyunudur

Choppa oldukça eğlenceli fizik tabanlı bir oynanışa sahip olan bir mobil helikopter oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Choppa'da oyunculara özel bir arama kurtarma helikopterine pilotluk edebilme imkanı veriliyor. Choppa'da bir petrol platformunda ortaya çıkan felaket konu alınıyor. Sahile yakın bir yerde yer alan bu petrol çıkartma platformunda bir gün aniden bir patlama gerçekleşiyor ve kısa zamanda platformu alevler kaplıyor. Biz her ne kadar üslerimiz bize izin vermese de helikopterimize atlayarak platformda mahsur kalan insnaları kurtarmak için yola çıkıyoruz.

Choppa'da temel amacımız yardıma ihtiyaç duyan insanların yerini tespit ederek onları helikopterimizle kurtarmak. Fakat bu işi yaparken dikkatli olmamız gerekiyor; çünkü platformda aniden patlamalarla karşılaşabiliyoruz. Oyun boyunca karşımıza farklı tehlikeler çıkarken reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

Choppa'da her bölüm rastgele bir düzenle yaratıldığı için bölümleri ezberlemeniz mümkün değil. Renkli 8 bit grafiklerle donatılmış oyun basit ve bir o kadar da eğlenceli bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Choppa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Choppa mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter oyunudur

Choppa sahip olduğu retro tarzı eğlenceli bir oynanışla birleştirmeyi başarabilen bir mobil helikopter oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Choppa'da bir petrol çıkartma tesisisnde gerçekleşen felaket konu alınıyor. ahile oldukça yakın bir yerde bulunan bu petrol platformunda ortaya çıkan bir patlama nedeniyle platform çalışanları alevler arasında mahsur kalıyor. Biz ise üslerimizin izin vermemesine rağmen bu zor durumdaki insanları kurtarmak için çabalıyoruz.

Choppa'da bir arama kurtarma helikopterini kullanmamıza imkan veriliyor. Helikopterimizle yapmamız gereken şey karşımıza çıkan engellere takılmadan yardım isteyen insanları bulmak ve onları sağ salim kurtarma bölgesine ulaştırmak. Bize işaret veren insanlara helikopterimizle yaklaştığımızda otomatik olarka helikopterimizden sarkan merdivenlere tutunuyorlar. Oyun boyunca karşımıza çeşitli tehlikeler de çıkıyor.

Choppa renkli grafiklere sahip. Oyundaki her bölümün rastgele bir şekilde yaratılmış olması sayesinde her oyunu oynadığınızda farklı bir tecrübe sizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Get to da choppa

    Get to da choppa mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu