ChromeVox

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,163 TOPLAM İNDİRME
4.27 MB DOSYA BOYUTU

Google Chrome kullanıcılarının hizmetine sunulan bu işlevsel eklenti, kullanıcıların gezindikleri internet sitesini sesli olarak okuyor.

Özellikle görme engeli bulunan kullanıcıların işini kolaylaştıracak olan bu işlevsel eklenti ile gezindiğiniz internet sitesinin içeriğini işitsel olarak takip edebilirsiniz. 

Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden bu eklenti sayesinde kullanıcılar kişisel bilgisayarlarında diğer işleriyle ilgilenirken bir yandan da diledikleri bir internet sitesinin içeriğini takip edebilme imkanına sahip oluyorlar.

Bu eklentiyi kullananlar sitede bulunan herhangi bir içeriği, bölümü ve hatta butonları bile okutabiliyorlar. Eklentinin sunduğu önemli özelliklerden biri de kullanıcıya kişiselleştirme imkanı sunuyor olması.

Bu özelliği kullanarak gelişmiş bir klavye haritası oluşturabilir ve fare kullanmadan gezinti yapabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Chrome

    Google Chrome sade, basit ve popüler bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome web tarayıcısını yükleyin, internette hızlı ve güvenli şekilde gezinin.
  • Google Password Checkup

    Google Password Checkup (Şifre Kontrolü) eklentisiyle şifreniz sızdırıldığında anında öğrenirsiniz.
  • Don't track me Google

    Don't track me Google, Google ile arama yaparak girdiğiniz site üzerinde Google'ın sizi takip edememesi için tasarlanmış başarılı bir eklentidir.
  • Google Not Defteri

    Google'nin, internet kullanıcılarının web üzerinden topladıkları bilgileri düzenleyip, paylaşabilecekleri kişisel web tarayıcısı Google Notebook...
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Google Voice Search Hotword

    Google Voice Search Hotword, kullanıcıların Google üzerinde anahtar kelime yardımıyla sesli arama yapabilecekleri bir Google Chrome eklentisidir.
  • Save to Google Drive

    Save to Google Drive web sayfası içeriklerini Google Drive'a kaydetmenize imkan tanıyan bir Google Chrome eklentisidir.
  • Google Play Games

    Google Play Games, Android oyunları klavye ile oynamanızı sağlayan ücretsiz bir program. Mobil oyunları bilgisayarda oynamak için BlueStacks'e sorunsuz alternatif.