Chroniric XIX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu

Chroniric XIX, geçmişten gelen bir mesaj ile harekete geçip zaman içerisinde yolculuklar yapıp maceradan maceraya atıldığınız bir oyundur. Seçimlerinize göre ilerleyen hikayeye sahip olan oyunda heyecanlı bir öykü yer alıyor. Mekanikleriyle de sizleri telefonların başına kitleyebilecek olan oyunda fantaastik bir dünyaya adım atıyorsunuz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda gerçek zamanlı oyun deneyimi yer alıyor. Farklı karakterler, ortamlar ve olaylar ile başa çıkmanız gereken oyunda kapsamlı bir dünya yer alıyor.

Basit bir oynanışa sahip olan oyunda cevaplarınızı düşünerek vermeniz gerekiyor. Birbirinden zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda insanlığı kurtarmanız gerekiyor. Zamanda geri giderek olayların akışını da değiştirebileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Chroniric XIX, sizleri bekliyor.

Chroniric XIX oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Chroniric XIX

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil macera oyunu

Chroniric XIX, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil macera oyunudur. Geçmişe gidip olayların akışını yeniden düzenleyebileceğiniz oyunda heyecanlı bir öykü yer alıyor. Seçimlerinize göre şekillenen hikayede zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Fantastik bir atmosfere sahip olan oyunda yer alan mekanikler de sizleri telefonların başına kitleyebiliyor. Ayrıca oyunda gerçek zamanlı oyun deneyimi yer alıyor. Farklı karakterler, ortamlar ve olaylar ile başa çıkmanız gereken oyunda kapsamlı bir dünya yer alıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğinzi harika bir macera oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda zorlu görevleri tamamlayarak ilerliyor ve insanlığı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Zamanda geri giderek olayların akışını yeniden düzenleyebileceğiniz oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Harika bir macera oyunu olarak nitelendirebileceğim Chroniric XIX, sizleri bekliyor.

Chroniric XIX oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CHRONIRIC: Time Traveler

    Farklı sonlar ile karşılaşacağız.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Idle Champions

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Mineblast!!

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • PLAYMOBIL The Explorers

    Dinozorları avladığınız eğlenceli bir macera oyunu
  • Tasnilia

    Zevkli deneyim sunan bir macera oyunu
  • Dizzy Knight

    Harika deneyim sunan bir mobil macera oyunu