Cinderella Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
745 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Cinderella Free Fall, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme türünde yepyeni Disney oyunu.

Cinderella Free Fall, Disney’in yakın zamanda vizyona giren canlı aksiyon filmi Cinderella’dan esinlenerek hazırlanmış bir üçlü eşleştirme oyunu. Frozen Free Fall , Maleficent Free Fall gibi filmin ana karakteri üzerine kurulu yapım mobilin yanı sıra Windows platformunda karşımıza çıkıyor ve hem tablet hem de bilgisayar üzerinde oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Disney’in yapımları arasında yer alan Cinderella Free Fall, oynanış olarak üçlü eşleştirme oyunlarından farklılık göstermiyor. Aynı renkte objeleri bir araya getirerek puan toplamaya çalışıyoruz. İlerledikçe hedef puanımız artıyor ve daha zor bir tablo ile karşı karşıya kalıyoruz.

100’e yakın bölümün yer aldığı oyunun oynanışına baktığımızda oldukça eğlenceli olduğunu, daha çok çocuklar için hazırlanmış bir oyun olduğunu görüyoruz. Oyunu eğlenceli yapan kısım ise tablonun yanına Cinderella’nın yerleştirilmiş olması. Tüm zamanların en ikonik prensesi olarak gösterilen Cinderella, taşları birleştirme şeklimize göre tepki veriyor. Aynı anda ne kadar fazla taş birleştirirsek prensesimiz o kadar fazla seviniyor. Oyunun ilerlemediği vakitlerde ise yardımımıza güçlendiriciler ulaşıyor. Güçlendiriciler de tahmin edeceğiniz üzere Cinderella’nın sevdiği hayvan arkadaşlarından oluşuyor. Güçlendiricileri canınızı veya elmasları kullanarak satın alabildiğiniz gibi gerçek para ile de satın alabiliyorsunuz. Bu açıdan oyunu küçük kardeşinizin veya çocuğunuzun beğenisine sunmadan uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Bir hikaye üzerine kurulu üçlü eşleştirme oyunları arasında yer alan Cinderella Free Fall, tüm Disney yapımları gibi gerek arayüzü gerekse de oynanışı ile çocukların ilgisini çekecek bir oyun olmuş.

Erkan Calp

Cinderella Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
825 TOPLAM İNDİRME

Cinderella Free Fall, külkedisi Cinderalla ile çıkacağınız macerada tüm bölümlerdeki elmasları eşleştirerek hepsini teker teker geçmeniz gereken bir oyun.

Cinderella Free Fall, Disney'in popüler oyunları olan Frozen Free Fall ve Maleficent Free Fall'un geliştiricileri tarafından hazırlanan eğlenceli, bağımlılık yapan ve ücretsiz bir Android eşleştirme oyunu. Hem bulmaca hem de eşleştirme oyun kategorileri altında yer alan pek çok oyun olmasına rağmen, bu oyunlar arasından sadece bazıları öne çıkmayı başarabiliyor. Cinderella Free Fall henüz çok yeni olmasına rağmen kalitesi ile bir adım öne çıkmayı başardı bile diyebilirim.

Gerek grafik kalitesi gerekse oynanış ve oyun yapısı ile rakiplerinden daha iyi ve güzel bir oyun olan Cinderella Free Fall, Disney'in en popüler oyunlarından bir tanesi olmaya aday.

Eğer daha önce üçlü eşleştirme oyunu oynadıysanız oyunun genel olarak nasıl oynayacağınız biliyorsunuz demektir. Fakat bilmiyorsanız da bir kaç kere oynayarak hemen çözebiliyorsunuz. Yüzlerce bölümden oluşan oyunda, her bölümde oyun alanı içerisindeki farklı renkteki elmaslar içerisinde aynı renklileri yan yana getirerek eşleştirmeye çalışmanız gerekiyor. Yan yana geldiklerinde patlayarak yok olan elmaslar puan kazanmanızı ve bölümü geçmenizi sağlıyor. Eşleştirdiğiniz aynı renkli elmas sayısı bir kerede ne kadar yüksek olursa, sizin için o kadar iyi. Çünkü elmas sayısı arttıkça, patlamaların ve diğer efektlerin de şiddeti artıyor.

Bu oyunun diğer benzer oyunlardan en büyük farkı ise güzelliği ile dillere destan olan külkedisi Sindirella'nın macerası olması. Bu tür oyunlarda genelde bir hikaye olmaz fakat bu oyunda oyunun kendisine ait bir hikayesi bulunuyor ve bölümleri eçtikçe hikaye ile birlikte ilerliyorsunuz. Kısaca siz de Sindirella'nın macerasına dahil oluyorsunuz.

Üçlü eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanların kesinlikle denemesini önerdiğim Cinderella Free Fall oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Cinderella Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Cinderella Free Fall, bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan iOS kullanıcılarının tamamen ücretsiz olarak indirebilecekleri bir yapım.

Cinderella Free Fall, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor. Eğlence sektörünün önemli isimlerinden olan Disney imzası taşıyan bu oyun özellikle kız çocuklarının seveceği türden bir atmosfere sahip.

Masal kahramanı Cinderella ile çıktığımız bu macerada, aynı renkli taşları eşleştirmeye ve tüm ekranı bu şekilde devam ederek temizlemeye çalışıyoruz. Diğer birçok eşleştirme oyununun tersine bu oyunda taşları yan yana getirmekten ziyade aralarında bağlantılar kurarak birleştirmeyi amaçlıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu oyunda da ne kadar fazla taşı bir araya getirirsek alacağımız puan da o denli yüksek oluyor. Yüksek taşlar içeren kombolar yaparak alacağımız puan miktarını hatırı sayılır ölçüde artırabiliriz.

Oyunda tam tamına 100 farklı bölüm bulunuyor. Hikaye akışına göre sıralanmış bu bölümler kolaydan başlayıp zora doğru ilerliyor. Neyse ki bölümler zorlaştıkça bonusların ve güçlendiricilerin sayısı da artıyor. Bu öğeleri kullanarak zor gibi görünen bölümleri rahatça çözebiliyoruz. Eğer çok zor durumda kalırsak sevimli hayvan dostlarımızı yardımımıza çağırabiliyoruz.

Fantastik bir hikaye olduğu için oyunda masalsı bir atmosfere yer verilmiş. Grafikler de buna paralel olarak göze bir hayli hoş gelen cinsten. Taşların eşleşme sırasında çıkardıkları sesler ve görsel efektler etkileyici bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Özellikle çocukların epey ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir oyun olan Cinderella Free Fall yüksek detaylı ve özenle hazırlanmış bir bulmaca oyunu arayanların denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Cinderella Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirme oyunlarında iyi bir tarz yakalayan Disney Cinderella Free Fall ile tam gaz devam ediyor.

Disney şirketler grubunun Star Wars ve MARVEL isimlerini ele alıp eğlence dünyasına katmış olduğu sayısız çalışmadan sonra akıllara kazınan soru Disney'i Disney yapan karakterlerin geleceğiydi. Bu konu hakkında iddialı ve keskin bir cevap veren eğlence devi Cinderella'yı multi-platform bir oyun olarak piyasaya sürdü. Özüne dönüş projesinin bu önemli adımında Windows Phone sürümü de ihmal edilmemiş olması güzel bir incelik olmuş bilakis.

Eşleştirme oyunlarına kendi otantik havasını katan Disney, bu vesileyle Cinderella'ya olan hayranlığımızı perçinlemiş oldu. Ruhu prenses olan herkesin önünde şapka çıkardığı bir mütevazilik abidesi olan kahramanımız bu kez her zamankinden renki ve her zamankinden akıcı bir oyun dinamiği ile karşımızda.

Mobil oyun dünyasının bir vazgeçilmezi haline gelen eşleştirme oyunlarında Disney bizi ücretsiz Maleficent Free Fall ve Frozen Free Fall ile büyülemişti. Aynı ekip bu oyun serisinin başarısına Disney'in en güzel prensesi Cinderella'yı da ücretsiz ekleyerek mükemmel sentezi bir araya getirmiş.

Disney'in yeniden canlanan karakteri olan Cinderella, veya ülkemizde anılan adıyla Kül Kedisi, beyaz perdelerde yeniden yorumlanan yapısı ve taze imajı ile karşımızda. Evinden balo yapılan şatoya kadar uzanan oyun parkurlarında amacınız her belirlenen aşamada eşleştirme oyunuyla sunulan bariyerleri aşıp prensin gönlünde taht kurmak ve o efsane cam ayakkabının sahibine ulaşması için prensin azmini takip etmek. Bunu başarabilecek misiniz? Reflekslerinize güveniyorsanız neden olmasın!

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frozen Free Fall

    Frozen Free Fall, Windows 8 için epik bulmaca eşleştirme oyunudur.
  • Maleficent Free Fall

    Maleficent Free Fall, Walt Disney'in aynı adı taşıyan filminin resmi oyunudur.
  • Flow Free

    Flow Free, oynaması son derece zevkli bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Human Fall Flat

    Human Fall Flat, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Fall Guys Ultimate Knockout

    Fall Guys PC Steam'de! Fall Guys Mobile çıkış yapmaya hazırlanırken Fall Guys Ultimate Knockout ile eğlenceli zaman geçirin.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, metro stili kullanıcı arayüzüne sahip popüler ve ücretsiz Sudoku oyunudur.
  • Human Fall Flat 2

    Bir devam oyunu mu? Human Fall Flat 2 artık daha eğlenceli ve komik.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu