City Bus Driving 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
998 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızda oynayabileceğiniz otobüs simülasyon oyunudur.

Android marketlerinde pek çok farklı simülasyon oyunu bulunmakta. City Bus Driving 3D, VascoGames tarafından yapılmış ve bunların arasından başarılı olanlarından. 1 milyondan fazla indirilmeyle kendisini kanıtlamış zaten.

Bu oyunda büyük bir şehirde otobüs şöförlüğü yapıyorsunuz. Fakat bunun gerçekçi bir simülasyon oyunu olduğunu unutmamanız gerekiyor. Bu yüzden etrafınızda olup biten her şeye ve her detaya çok dikkat etmelisiniz.

Yolcuları zamanında duraktan almalı ve zamanında bir sonraki durakta olmalısınız. Diğer araçlara çarpmamalı ve trafik karışıklığından uzak durmalısınız. Yine başka araçlara çarpmadan otobüsü düzgün bir şekilde park etmelisiniz.

Bu oyunda aslında bir otobüs nasıl kontrol edilir öğrenebilirsiniz. Her bölümde oyunun zorluğu da artacak böylece yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz. Gerçek bir otobüs sürüyormuş gibi hissedeceğiniz bu oyunu denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

City Bus Driving 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME
60.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazınızda oynayabileceğiniz otobüs simülasyon oyunudur.

City Bus Driving, iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz bir otobüs simülasyon oyunudur. Otobüs gibi büyük araç kullanmayı seviyorsanız bu oyunu da beğeneceğinizi düşünüyorum.

VascoGames tarafından geliştirilen oyun 1 milyondan fazla indirilmeyle başarısını göstermiş. Oyunda amacınız yolcuları duraktan zamanında almak ve bir sonraki durağa zamanında ulaşmak. Fakat bu esnada dikkatli olmanız gerekiyor, çünkü bu gerçekçi bir simülasyon oyunu.

Etrafınızda olup bitenlere, geçen araç ve yayalara dikkat etmeniz gerekli. Başka araçlara çarpmamalı ve trafik karmaşasından uzak durmalısınız. Yine başka araçlara çarpmadan otobüsü park etmek de önemli bir adım.

Oyunda ilerledikçe bölümler gitgide zorlaşıyor. Bu sayede de otobüsü kontrol etmeyi öğreniyor ve gittikçe yeteneğinizi geliştiriyorsunuz. Bu sayede gerçek bir otobüs kullanıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, City Bus Driving 3D'yi indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Bus Driving Mania 3D

    City Bus Driving Mania 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Bus Speed Driving 3D

    Bus Speed Driving 3D gerçekçi bir otobüs oyunudur
  • City Driving 3D

    City Driving 3D ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli bir araba sürme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Bus Driving Simulator

    Bus Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Off Road Tourist Bus Driving

    Off Road Tourist Bus Driving mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • World Bus Driving Simulator APK

    World Bus Driving Simulator APK Android sürüş simülatöründende zorlu yollarda Brezilya'daki en ünlü otobüsleri kullanıyorsunuz.
  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.