CJ: Strike Back

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

CJ: Strike Back, aksiyon dolu sahneler içeren uzaylı öldürme oyunudur.

CJ: Strike Back, uzaylılarla kuşatılmış bir dünyada, tüm özel güçlerini kullanarak dünyayı içerisinde bulunduğu karanlıktan aydınlığa çıkarmak için yemin etmiş bir kahramanı yönettiğiniz bir oyundur. Eğlenceli saatler geçireceğiniz oyunda birbirinden ilginç yaratıklarla mücadele edecek ve dünyayı onların elinden alacaksınız.

Hareketli sahnelerin bir saniye bile eksik olmadığı oyunda amacınız dünyayı istila eden uzaylıları bir bir yok etmek ve dünyayı kurtarmak. Tek amaçları sizi yok etmek olan birbirinden çirkin yaratıkları yok etmek için özel kalkanınızı ve güçlerinizi kullanmanız gerekiyor.

Kısa sürede bağımlısı olacağınız oyunda kahramanız yukarıya doğru koşuyor. Sağlı sollu karşınıza çıkan düşmanları öldürmek için ekrana dokunmanız yeterli oluyor. Aynı türde 3 düşmanı öldürdüğünüzde gücünüze güç katan öğelerin kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca düşmanların en büyüğünü öldürdüğünüzde ekstra bonusların sahibi oluyorsunuz. Size atanan görevleri eksiksiz ve zamanında yaparak daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz.

CJ: Strike Back, hem telefonunuzda hem de tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz harika bir uzaylı yok etme oyunu.

Erkan Calp

CJ: Strike Back

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

CJ: Strike Back, hem akıllı telefon hem de tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz uzaylı yok etme oyunudur.

CJ: Strike Back, Windows Phone tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz arcade türünde bir oyundur. Çok sayıda uzaylıyla ve mekanikleştirilmiş birlikle karşılacaksınız. Dünyanın kaderi sizin elinizde.

Oddly adında bir karakteri yönettiğimiz oyunda dünyayı uzaylıların istilasından kurtarmaya çalışıyoruz. Yukarı doğru koşarak ilerliyor ve yolumuza çıkan tüm düşmanları öldürmeye çalışıyoruz. Birbirinden dişli bu düşmanların saldırısından korunmak için kalkanımızı ve özel güçlerimizi kullanıyoruz. Özel güçlerinizle aynı türdeki 3 düşmanı aynı anda yok edebiliyorsunuz. Ancak özel güçlerinizin tek kullanımlık olduğunu ve dikkatli kullanmanız gerektiğini unutmayın. Yol boyunca çok sayıda düşmanla karşılaşıyorsunuz, bunların başını öldürerek ekstra bonuslar kazanabilir, size atanan görevleri tamamlayarak ta puanınızı yükseltebilirsiniz.

Grafikleri etkileyici olmasa da, bağımlılık yapıcı derecede oynanışa sahip bir oyun olan CJ: Strike Back'i reklamlar eşliğinde ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Ek kalkan almanız için oyun içi satın alımlar sunan bu arcade oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombies Are Back

    Zombies Are Back'te insanlara saldıran zombileri keskin nişancı tüfeğimizle avlamaya çalışıyoruz.
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Strike Wing: Raptor Rising

    Strike Wing: Raptor Rising bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur
  • Mighty Strike Team

    Mighty Strike Team keyifli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monster Strike

    Monster Strike, çek - bırak oynanış stiline sahip canavarlı aksiyon savaş oyunu.
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Captain Strike: Reloaded

    Captain Strike: Reloaded mobil cihazlarınızda oynayabileeğiniz bir aksiyon oyunudur.