Clandestine: Anomaly

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Clandestine: Anomaly'de kendi sokağımızda ve hatta evimizde uzaylılara karşı mücadele ediyoruz.

Clandestine: Anomaly, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynamak için tasarlanmış yüksek kaliteli ve sürükleyici bir uzaylı savaşı oyunu. İlginç hikayesi ve bu hikayeyi mükemmel şekilde tamamlayan teknolojileriyle öne çıkan oyunda yaşadığımız yere saldıran uzaylılara karşı amansız bir mücadelenin içine giriyoruz.

Oyunda sunulan hikayeye göre yaşadığımız yere acil iniş yapan ve sonrasında da saldırıya geçen uzaylılara karşı savaşa giriyoruz. Tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde yüklü olan bir yazılım sayesinde bu yaratıkları sadece bir görebiliyoruz. Dolayısıyla onları etkisiz hale getirecek güce de yalnızca biz sahibiz.

Kontrolümüze verilen silahları ve yıkım gücü yüksek saldırıları akıllıca kullanarak düşmanlarımıza saldırılar düzenliyoruz. Artırılmış gerçeklik teknolojisine sahip olduğu için oyunda herhangi bir şey yapabilmek için o hareketi gerçek hayatta da yapmamız gerekiyor. Örneğin farklı bir yöne bakmak veya yürümek için gerçekten hareket etmemiz gerekiyor. Bu da oyunun gerçekçiliğini artırıyor.

Akıcı animasyonlar, kaliteli grafikler ve yaşattığı ilginç deneyim sayeside Clandestine: Anomaly aksiyon oyunlarını sevenler tarafından epey tutulacaktır.

Emircan Erdoğan

Clandestine: Anomaly

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Clandestine: Anomaly, bugüne dek benzerine zor rastladığımız türden bir aksiyon ve savaş oyunu.

Clandestine: Anomaly, bugüne kadar oynadığımız oyunlara farklı bir bakış açısı getiriyor. Uzaylı savaşı temasıyla öne çıkan bu oyunu hem iPhone hem de iPad cihazlarımızda oynayabiliyoruz fakat bize kalırsa iPad üzerinde oynamak çok daha keyifli.

Artırılmış gerçeklik teknolojisine sahip olan oyunda karşımıza çıkan tüm düşmanları sanki çevremizdelermiş gibi algılıyoruz. Oyunda yer verilen konuya göre uzaylı istilası sonucunda dünya dışı varlıklar mahallemizi işgal ediyorlar. Bu uzaylılar sadece bizim tabletimiz veya akıllı telefonumuz üzerinde görünebiliyorlar. Dolayısıyla onları durdurabilecek tek kişi biziz.

Mobil cihazlarımızda yüklü olan özel bir yazılım sayesinde (bu yazılım aslında oyunun kendisi) uzaylı varlıkları yok etmemiz isteniyor. Ekran üzerinde beliren silahları ve saldırı güçlerini kullanarak bu görevi başarıyla tamamlamamız gerekiyor.

Oyunun en güzel yanlarından birisi de verilen görevleri tamamlayabilmek için o görevi gerçek hayatta da yapmamızın gerekmesi. Yani pozisyonumuzu değiştirmek için gerçek hayatta da hareket etmemiz, yürümemiz, gerekirse saklanmamız gerekiyor.

Genel olarak hareketli ve dinamik bir oyun deneyimi yaşatan Clandestine: Anomaly, savaş birebir dahil olmak isteyen oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anomaly 2

    Anomaly 2 oldukça kaliteli bir strateji oyunudur
  • Anomaly Defenders

    Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.
  • Anomaly Korea

    Anomaly Korea, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel grafiklere sahip bir kule saldırı oyunudur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu