Clash for Dawn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,326 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Clash for Dawn kaliteli bir mobil rol yapma oyunudur

Clash for Dawn eğer güzel görünüme sahip bir rol yapma oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu olan Clash for Dawn'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve bu dünyanın kaderini değiştirmeye çalışıyoruz. Oyunun hikayesi yüzyıllar süren bir barışın bozulmasıyla başlıyor. Karanlık Lord bu dünyayı istila etmek için emrindeki yaşayan ölülerle birlikte ışığın şehri Luxis'e saldırıyor. Biz de bu saldırıya cevap veren kahramanlardan birini seçerek oyuna dahil oluyoruz.

Gerçek zamanlı hack and slash savaş sistemine sahip olan Clash for Dawn'da farklı kahraman sınıflarından birini seçerek oyuna başlamaktayız. Oyun boyunca bize verilen görevleri tamamlıyoruz zindanları keşfederek zorlu bölüm sonu canavarlarıyla savaşarak büyükü silah, zırh ve ekipmanlar topluyoruz. Bütün bu işleri yaptıkça kahramanlarımız gelişiyor, seviye atlıyor ve yeni yetenekler kazanıyor.

Clash for Dawn'ı tek başınızı hikaye modunda oynayabileceğiniz gibi diğer oyunculara karşı savaştığınız PvP modunda da oynayabilirsiniz. Oyunun yüksek kaliteli grafikleri tatmin edici bir görsellik sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Clash for Dawn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
74.5 MB DOSYA BOYUTU

Clash for Dawn mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Clash for Dawn eğer yetenekli büyücülerin güçlü savaşçılarla birlikte yaşayan ölülere ve karanlık güçlere karşı savaştığı bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Clash for Dawn, aksiyon RPG türünün klasik bir temsilcisi olarak tanımlanabilir. Oyunda Luxis adlı şehri korumaya çalışan kahramanları yönetmekteyiz. Oyundaki hikayemiz bu şehrin Karanlık Lord tarafından saldırıya uğramasıyla başlıyor. Karanlık Lord güç ve hakimiyet için zombi ordularını topladığında karşısında durmak için birkaç kahraman öne çıkıyor. İşte biz de bu kahramanlardan biri olarak oyuna dahil oluyoruz.

Clash for Dawn'da hack and slash dinamiklerinin kullanıldığı gerçek zamanlı bir savaş sistemi mevcut. Oyun boyunca bize verilen görevleri tamamlayabilmek için zindanlara dalıyoruz, yüzlerce düşmanla savaşarak bölüm sonu canavarlarıyla yüzleşiyoruz ve bu savaşları kazandıkça büyülü silah ve zırh gibi ödülleri topluyoruz. Seviye atladıkça kahramanımızı geliştirebilmemiz ve yeni yetenekler öğrenebilmemiz de mümkün.

Clash for Dawn PvP moduna da yer veriyor ve diğer oyuncularla savaşabilmenizi mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Immortal Clash

    Gerçek zamanlı aksiyon RPG'si olan Immortal Clash, geniş ve açık dünyasında siz oyuncuları bekliyor.
  • Dawn Rising

    Dawn Rising, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Broken Dawn 2

    Broken Dawn 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Clash of Assassins

    Clash of Assassins, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Final Clash

    Final Clash: 3D Fantasy Game, Android cihazlarda oynanabilen, zorlu görevlerde mücadele etmek üzere kahramanlarınızı özenle seçeceğiniz bir tür rol yapma oyunudur.
  • Rope Clash

    Halat yardımıyla ne kadar ileri gidebilirsin?
  • Dawn Break -Origin-

    Çok sayıda mücadele içeren destansı macera yolculuğu
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu