Clash of Irons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Clash of Irons, gerçek zamanlı tank rpg + slg oyunu.

Clash of Irons, rol yapma oyunu ile yaşam simülasyonu oyunu öğelerini içeren gerçek zamanlı tank oyunu. İkinci Dünya Savaşı’nın klasik tanklarını ve şok edici savaş sahnelerini yeniden canlandırıyor. Tarih boyunca fütüristik tanklarınıza komuta edin ve demir ve kanın gücüyle savaş ruhunuzu yeniden alevlendirin. Dünyanın her yerinden oyunculara karşı heyecan verici savaşlara girmek için şimdi indirin. Oyun, Türkçe dahil birçok dili desteklemektedir.

Clash of Irons İndir

Oyun, German Tiger, U.S. Sherman, Soviet T34/85 ve Chinese 59-D gibi 2. Dünya Savaşı tanklarına dayanıyor. Ek yükseltmelerle doğru tarih deneyimini sağlamak için tüm tanklar gerçek plan tasarımına göre modellenmiş. Buna ek olarak, oyun aynı zamanda klasik tanklara dayalı geleceğin dünyasından gizemli savaş arabalarını da içeriyor. Komuta etmeye ve savaşa hazır yüzlerce tank var.

  • Ünlü Generaller - Oyun, MacArthur, Zhukov, Gudrian, Rodsovsky ve daha birçokları gibi 2. Dünya Savaşı’nın birçok tanınmış komutanını bir araya getiriyor. Karakterler gerçekçi ve II. Dünya Savaşı’nın gerçek hikayeleriyle birlikte zamanlarındaki tanklarla eşleşiyor. Dünya Savaşı tarihindeki ünlü generallerin başarıları ve taktiksel uzmanlıkları mükemmel şekilde gösteriliyor.
  • Havadan gerçekçi görünüm - Oyunun genel performansı, kalitesi ve ışık ve gölge kontrastı mükemmeldir. Tarihsel doğruluk, gerçekçi gerçek zamanlı savaş modu ve tüm sürecin çarpıcı gözlem açısıyla birlikte size heyecan verici bir savaş deneyimi sunuyor.
  • Zengin oyun çeşitliliği - Oyunun ana hattı, Dunkirk geri çekilmesi, Polonya yıldırım savaşı ve daha fazlası gibi gerçek 2. Dünya Savaşı seferlerine dayanıyor. Oyuncular Western Line baskınlarında, Kursk kan savaşlarında, Jedi karşı saldırılarında ve daha fazlasında deneyim kazanabiliyorlar. Çok dişli tank sistemi, tank yükseltme, enkaz toplama, namlu, palet, gözetleme camı, zırh, motor gibi tankın çeşitli önemli parçaları yükseltilebiliyor ve geliştirilebiliyor. Oyuncular savaş sırasında üstün savaş becerileri ile rakiplerini yenebiliyor.
  • Dünyayı fethedin - Oyun ayrıca oyunculara son derece etkileşimli bir keşif sistemi sunuyor. Oyuncular tahıl biriktirebiliyor, üsler inşa edebiliyor, petrol sahalarını ele geçirebiliyor, bölgelerini genişletebiliyor, benzer düşünen müttefiklerle dünyayı fethedebiliyor. Tanklarınız ormanın köşesinden tüm kıtaya kadar onlarla zafer arasında duran her şeyi düzleyecek.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.
  • Mad Tanks

    Mad Tanks, eğlence odaklı ve stratejik olan online bir tank savaşı oyunudur.
  • Tank Squad

    Taktiksel bir savaş oyunu olan Tank Squad oyununda, İkinci Dünya Savaşı'ndaki tankları simüle edebilir ve düşmanlarla savaşabilirsiniz.
  • Treadnauts

    Treadnauts aynı bilgisayar üzerinde veya online olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunu
  • Tanki X

    Tanki X, çevrimiçi oynanabilen ve kendine has özellikleri bulunan tank savaşı temalı bir ücretsiz aksiyon oyunudur.
  • Iron Harvest

    Iron Harvest ile benzersiz bir 1. Dünya Savaşı deneyimi sizleri bekliyor. 1. Dünya Savaşı’nı hiç bu şekilde görmediniz.
  • Çin Savaşı Tarihi

    Çin Savaşı Tarihi, Windows 10 bilgisayarlarda oynanabilen ücretsiz strateji - savaş oyunu.
  • Tank Brawl

    Tank Brawl bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunudur