Clash of Queens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME

Clash of Queens, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji oyunu.

Clash of Queens, Android cihazlarınızda MMO, RTS veya MMORPG gibi uzun soluklu oynanış sunan oyunlara yer veriyorsanız kesinlikle göz atmanız gereken bir yapım. Yüksek kalitede detaylı ve animasyonlarla zenginleştirilmiş görselleriyle içerisine çeken oyunda bir yandan krallığımızın gücünü gösterirken, diğer yandan dünya genelinde kraliçe veya şövalye sınıfındaki oyuncularla sohbet edebiliyoruz.

Güçlü bir kraliçe olarak hükmeden biri olmayı mı yoksa cesur bir şövalye olarak dövüşmeyi seçersiniz bilemiyorum ancak gerçek zamanlı strateji oyunlarından keyif alıyorsanız uzun süre ekran başına kilitleneceğinizin garantisi verebilirim. Fazla detay içerdiğinden tablette oynanması gerektiğini düşündüğüm oyunda tarafımızı seçerek global sunucularda krallığımızın gücünü göstermek için savaşıyoruz. Dilersek tek başımıza, dilersek te ittifaklarımızla savaşma şansına sahibiz.

Okçular, güçlü büyücüler, süvariler ve kendi yetiştirdiğimiz ejderhamızdan oluşan yıkılmaz ordumuzla bir yandan kraliçe, şövalye, ejderhalar ve diğer yaratıklara karşı savaşıp düşman kalelerini ele geçirirken diğer yandan büyümemizi sürdürmemiz gereken oyunda teke tek savaşma seçeneği de sunuluyor.

Erkan Calp

Clash of Queens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Queens, ejderhaların da yer aldığı yüksek kalitede görseller sunan gerçek zamanlı strateji oyunu.

Clash of Queens, iPad’de oynamanızı tavsiye ettiğim görsel şölen yaşatan gerçek zamanlı strateji oyunu. Mobil platformda milyonlarca indirilmeye ulaşan Clash of Kings’in yaratıcılarının imzasını taşıyan yapımda kraliçe ve şövalye olmayı seçiyor ve krallığınız için savaşıyorsunuz.

Cesur bir şövalye olarak savaşmayı mı yoksa Kraliçe olarak hükmeden biri olmayı mı tercih ederseniz? Onurunuz için savaştığınız bu oyunda kendi yetiştirdiğiniz ejderhayla krallığınız için savaşıyorsunuz. Genç ejderhayı büyütüp savaşlara hazır hale getiriyor ve ordunuzda yer almasını sağlıyorsunuz. Bu noktada düşman ordusu karşısında ezici üstünlük kuracağınızı düşünebilirsiniz ancak topraklarını ele geçirmeye çalıştığınız düşmanların da ölümcül ejderhaları bulunuyor. Oyunda ejderha avlama bölümünde ejderlerin karşılıklı alevli kapışmalarını gösteren özel bir bölüm bile mevcut.

Global sunucularda diğer oyuncularla birlik olup krallığınızı daha hızlı güçlendirme imkanı da tanıyan oyunda klasik harita üzerinden görev bazlı ilerleyebildiğiniz gibi online olarak diğer oyuncularla karşı karşıya gelme şansına da sahipsiniz. Kaynakları yağmalama, kaleleri ele geçirme gibi bu tür oyunların olmazsa olmazı her aksiyon oyunda mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Clans APK

    Clash of Clans APK, Android platformunda yer popüler online strateji oyunudur.
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Clash of Kings

    Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Clash of Lords

    Clash of Lords, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.
  • Clash Of Rome

    Clash Of Rome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • X-War: Clash of Zombies

    X-War: Clash of Zombies, strateji oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Aerena - Clash of Champions

    Aerena - Clash of Champions, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu farklı bir strateji oyunudur.
  • Clash of Lords 2

    Clash of Clans'a benzerliğiyle dikkat çeken Clash of Lords 2 aksiyon dolu yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.