Classic Car Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
938 TOPLAM İNDİRME

Classic Car Racing tamamen ücretsiz olarak indirilebilmesine rağmen muhteşem bir yarış deneyimi sunan keyifli bir oyun.

Classic Car Racing veya Türkçe adıyla Daha Tüplü Daha Öfkeli (klasik araba ve tüp...) arabalardan hoşlanan oyunseverleri nostaljik bir yolculuğa davet ediyor. Bugünün hızlı tüketim arabalarından sıkılan ve „ruh“ sahibi arabalar kullanmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken Classic Car Racing’i tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde sorunsuzca çalışan Classic Car Racing’de göz alıcı grafikler ve detaylı modellemelere yer verilmiş. Ücretsiz olup da bu kalitede bir deneyim sunan çok az oyun var.

Classic Car Racing’in en öne çıkan noktaları arasında güçlendirme seçenekleri bulunuyor. Yarış oyunlarından keyif alanlar bu tarz oyunlarda genellikle upgrade seçeneklerine dikkat eder. Classic Car Racing de bu durumu göz önüne alarak ortaya harika bir iş çıkartmış. Yarışlardan kazanacağınız paraları kullanarak araçlarınıza çeşitli parçalar satın alabiliyor ve performanslarını artırabiliyorsunuz.

Muhteşem grafiklere eşlik eden sorunsuz kontroller oyundan daha fazla keyif almamızı garantiliyor. Yarış oyunlarında görmeyi istediğimiz hassas kontroller bu oyuna başarıyla entegre edilmiş. Kontrol bileşenlerinin tasarımları da araçları nostaljik havasıyla uyumlu.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Racing in Car APK

    Racing in Car APK, araba içerisinden görüntü ile sınırsız şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunudur.
  • In Car Racing

    In Car Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Rivals: Real Racing

    Car Rivals: Real Racing bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur
  • Highway Rally: Fast Car Racing

    Highway Rally: Fast Car Racing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Drift Car Racing

    Drift Car Racing hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli bir yarış oyunudur.
  • Car Racing Super Fast 2014

    Car Racing Super Fast 2014 tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir sonsuz yarış oyunudur.