Clean MemXP

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Sistemdeki boş yerleri birleştirerek sistemi optimize eden yavaşlamayı ortadan kaldıran işlevsel bir performans yazılımı.Ayrıca Windowstaki birçok aracıda etkin şekilde kullanabileceğiniz bir program.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlara göz atmak için sistem araçları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Clean MemXP programı sistem hafızasını birleştirmenize olanak veren bir programdır. Bu şekilde sisteminizin artan performansı sayesinde bilgisayarınızdan daha fazla verim alabileceksiniz. Aynı zamanda grafiksel olarak bir sistem görüntüleyicisi durumundadır. Sistem bilgilerinide program sayesinde görebilirsiniz.

Programın özelliklerinden biri olan grafiksel gösterim sayesinde ; CPU kullanımını RAM miktarını ve sistemin diğer özelliklerini görebilir sürücüler ve hardiskinizin sistem bilgilerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Bilgisayarınızda çalışan programların ne kadar CPU kullandığını görebilir ,internet adsl durumunu bile inceleyebilirsiniz. Programın en kullanışlı özelliklerinden biride Windowsun servisleri olan açma kapama , restart , bekletme gibi özelliklerini bile bu program sayesinde kullanabilirsiniz. Windows başlangıç sistemine erişebilir istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

Programın bundan daha fazla özelliğe sahip olduğunu indirdikten sonra görecek memnun kalacaksınız.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • History Clean

    History Clean programını kullanarak hem Windows hem de internet tarayıcınızın geçmişini temizleyebilirsiniz.
  • Temp Clean

    Temp Clean, hızlı ve pratik bir kullanıma sahip bir disk temizleme yazılımıdır.
  • Clean Master

    Clean Master, Windows PC ve Android telefonlar için hızlandırma, temizleme programından çok daha fazlası.
  • CleanCache 3.5

    Clean Cache ile sisteminizi gereksiz dosyalardan arındırarak performansını arttırın, optimize edin.
  • Registry Clean Expert 4.52

    Bilgisayarınızın kayıt girdileriindeki yanlış, hatalı ve eksik bilgileri bu program sayesinde arayabilir, yedekleyebilir ve silebilirsiniz. Registry bilgilerinizi düzenli tutarak Windows'unuzun daha hızlı ve düzgün çalışmasını sağlayabil
  • AMD Clean Uninstall Utility

    AMD Clean Uninstall Utility, AMD Catalyst ekran ve ses sürücüsü kaldırma aracı.
  • Clean Space

    Clean Space ile internet gezinme geçmişinizin görüntülenmesini engelleyebilirsiniz
  • R-Wipe&Clean

    R-Wipe&Clean ile bilgisayarınızdaki gereksiz dosyalardan kurtulabilir ve kişisel bilgilerinizin çalınmasını önleyebilirsiniz.