CleanMyPC Registry Cleaner

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,835 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.

Bilgisayarınızı kullandığınız hemen her dakika işletim sistemi tarafından kayıt altına alınarak, adı üstünde bir şekilde bu bilgiler kayıt defterinde tutulur. İşletim sisteminin bilgisayara kurulmasından süregelen zamanda ise sürekli olarak kayıt defteri dolar ve bir süre sonra bilgisayarı yavaştabilir.

CleanMyPC Registry Cleaner ile kayıf defterinizi otomatik olarak düzenleyebilir ve gereksiz girdileri silebilirsiniz.

Çeşitli zararlı yazılımların kayıt defterine hasar vermesi gibi bir durumda yine CleanMyPC Registry Cleaner'ı kullanabilir ve hasarlı dosyaların tamir edilmesini sağlayabilrisiniz.

Sistemin kararlı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için kayıt defterine önem vermek ve riskli işlemlerden kaçınmak gerekir. CleanMyPC Registry Cleaner programını da bu kapsamda kullanmanız gerektiği de belirtmek isterim.

Güvenlik amacıyla ve sisteminizi riske atmamak için CleanMyPC Registry Cleaner ile kayıt defterinin bir yedeğini alabilir, gerektiğinde de elinizdeki yedeği geri yükleyebilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NETGATE Registry Cleaner

    NETGATE Registry Cleaner ile kayıt defteri girdilerinizi düzenleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz
  • WinMend Registry Cleaner

    WinMend Registry Cleaner, Windows kayıt dosyalarını temizleyebileceğiniz, optimize edebileceğiniz ve yedekleyebileceğiniz bir programdır.
  • Ashampoo Registry Cleaner

    Ashampoo Registry Cleaner, Windows PC'ler için kayıt defteri temizleme programıdır.
  • Little Registry Cleaner

    Açık kaynak kayıt temizleyici Little Registry Cleaner, bilgisayarınızda kayıt defteri üzerinde oluşan hataları düzelten ve gereksiz girdileri temizleyen ücretsiz bir program.
  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas
  • Auslogics Registry Cleaner

    Bilgisayar üzerinde yaptığınız işlemlere ait eski ve gereksiz bilgileri kayıt defteri üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde silmenize yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı ve hızlandırıcı.
  • Free Windows Registry Cleaner

    Bilgisayarınızın kayıt defterinden kaynaklanan performans sorunlarını bu programı kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz.