Clicker Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,100 TOPLAM İNDİRME

Clicker Heroes ilginç bir beceri oyunudur

Clicker Heroes tıklama yeteneklerinizi zorlu bir teste sokan ilginç bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınızda tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Clicker Heroes'da fantastik diyarlara yolculuk ederek canavarlarla savaşıyoruz. Fakat bu savaşımız biraz farklı türde bir savaş. Karşımıza sürekli yeni canavarlar çıkıyor ve bu canavarları yok etmek için faremizin sol tuşuna tıklayarak onlara hasar veriyoruz. Clicker Heroes'un altın toplama üzerine kurulu bir oynanışı var. Oyunda yok ettiğiniz her canavar belli bir miktar altın veriyor. Bu altınları toplayarak farklı kahramanları yardımınıza çağırabiliyorsunuz.

Clicker Heroes'da yardımınıza çağırdığınız kahramanlar belli bir miktarda hasar veriyorlar ve sizi sürekli tıklama derdinden kurtarıyorlar. Bu kahramanları kazanacağınız altın ile sürekli geliştirebiliyorsunuz veya bir miktar altın biriktirip daha güçlü kahramanları satın alabiliyorsunuz. Clicker Heroes'da çok sayıda kahraman seçeneğine sahibiz.

Clicker Heroes'da belli sayıda canavarı yok ettikçe yeni bölümlerin kilidi açılıyor. Bu yeni bölümlerde bizi daha güçlü canavarlar bekliyor. Bu canavarları yenmek için kahramanlarımızı belli bir seviyeye kadar geliştirmemiz gerekmekte. Ayrıca blüm sonu canavarları bize süreli mücadeleler sunuyor. Belirlenen süre içerisinde bu canavarları yok edebilmek için hem kahramanlarımızın yüksek saldırı gücüne sahip olması hem de hızlı bir şekilde farenin sol tuşuna tıklamamız gerekiyor.

Clicker Heroes'u güncel bir internet tarayıcısı üzerinde oynayabiliyorsunuz. Dilerseniz oyunu alternatif bağlantımızı kullanarak Steam üzerinden indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Clicker Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Clicker Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir rol yapma oyunudur.

Clicker Heroes, daha önce Steam ve iOS platformunda büyük başarılara imza atmış bir rol yapma oyunu. Şimdi de Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerde oynanabilen bu oyunda, basit ama inanılmaz eğlenceli bir maceraya ortak oluyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyuna daha önce denk gelmediyseniz bir an önce oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim. 

Clicker Heroes oyununu daha önce çıktığı platformlardan biliyoruz. Açıkçası bu kadar büyük başarıya ulaşacağını PC için çıktığı dönemlerde kendi aramızda iddia ediyorduk. Sadece tıklama yeteneklerinizin test edildiği bir oyunun böylesine bir başarı yakalaması gerçekten inanılmaz. Clicker Heroes'da kendine özgü yetenekleri olan kahramanlarımızla canavarlara saldırıyoruz ve seviyelerini yükseltmeye çalışıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse; altın için canavarları öldürüyoruz, hazineleri buluyoruz ve yeni dünyaları keşfediyoruz. Ve klanlar, başkalarıyla veya çevremizle kurduğumuz klanlarla karşı tarafa baskınlar yapabiliyoruz. 

Özellikleri:

  • 1000'in üzerinde bölgede boss ve canavarlarla savaşma
  • Eşsiz becerilere sahip onlarca kahraman
  • Savaşta kullanılmak üzere açılabilen 9 yetenek
  • Klan kurma ve diğer oyuncularla interaktif oyun deneyimi
  • Liderler ve Başarılar Sıralaması
  • Çoklu Dil Desteği (Maalesef şuanlık Türkçe yok)

Uzun soluklu harika bir maceraya atılmak istiyorsanız Clicker Heroes'u ücretsiz indirebilirsiniz. Oynamanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Clicker Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
82.7 MB DOSYA BOYUTU

Clicker Heroes, PC platformunda elde ettiği başarıyı mobilde arayan başarılı bir RPG.

Clicker Heroes, birçok oyunseverin yakından tanıdığı bir rol yapma oyunu. Steam'in popüler RPG'leri arasında yer alan bu oyun PC platformunda elde ettiği başarıyı mobil platformlarda da elde etmeyi amaçlıyor.

Oyuna ilk olarak basit alıştırmalarla başlıyoruz ve zaman geçtikçe çok daha zengin bir oyun deneyimi yaşıyoruz. Karşımıza Çıkan yaratıklara saldırabilmek için ekrana tıklamamız yeterli oluyor. Takımımıza katacağımız kahramanlar ile rakiplerimizi çok daha kolay bir şekilde yenme şansı elde ediyoruz. Elbette bu kahramanların özel güçlerini zamanla geliştirebiliyoruz.

Clicker Heroes'da kazanç elde edebileceğimiz birçok yöntem var ve bunlardan birisi yeni dünyalar keşfedip hazineleri ele geçirmek. Çok sayıda düşman tipine yer verilen oyunda karşımıza sürekli olarak yeni birimler çıkıyor.

Clicker Heroes'un dikkat çeken özellikleri;

  • 1000'i aşkın keşfedilecek yer
  • Onlarca farklı yeteneğe sahip kahraman
  • Antik mekanlarda geçen soluksuz bir macera
  • Güçlü bölüm sonu canavarları ile mücadele edebilme
  • Büyüler ve fantastik yetenekeler

RPG kategorisinde yer alan kaliteli bir yapım arıyorsanız Clicker Heroes'a göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Insanity Clicker

    Insanity Clicker ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Epic Clicker Journey

    Epic Clicker Journey bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Elemental Heroes

    Elemental Heroes, PvP tabanlı bir online RPG oyunudur
  • Age of Heroes: Conquest

    Age of Heroes: Conquest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft takımlar halinde savaşabildiğiniz bir MOBA oyunudur
  • Marvel Heroes

    Marvel Heroes ücretsiz olarak oynanabilen bir online rol yapma oyunudur.
  • Heroes of Dark Dungeon

    Heroes of Dark Dungeon co-op desteğine sahip olan bir rol yama oyunudur
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes

    Sevilen Lego oyunu serisinin en yeni oyunu olan Lego Batman 2: DC Super Heroes’de birçok farklı kahraman ile oynayabilme şansına sahipsiniz.