ClickyMouse Free Edition

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
788 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

ClickyMouse Free Edition, farenize farklı eylemler tanımlayarak otomatik makrolar hazırlamanıza olanak tanıyan kullanışlı bir yazılımdır.

ClickyMouse Free Edition, kullanıcıların kendi oluşturacakları makrolar sayesinde farelerinin daha önceden tanımlamış oldukları eylemleri otomatik olarak yerine getirmesini sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Aynı zamanda kullanıcıların fare veya klavyeleri aracılığıyla kaydedecekleri hareketleri daha sonra otomatik olarak makro haline getirebilen program, kaydedilen tüm işlemleri aynı sırayla tekrar gerçekleştirme yeteneğine sahiptir ve otomatik olarak hazırlanan bu makrolar üzerinde kullanıcıların değişiklik yapabilmesine de izin vermektedir.

Tüm makrolar farklı fare hareketlerine veya kliklerine kolayca atanabilmektedir. Örneğin sol klik, çift klik, fareyi ekranın köşesine hareket ettirme ve çok daha fazlası.

Kullanıcılar tarafından fare veya klavye kullanılarak kaydedilen tüm makroları başarıyla tekrarlayabilen veya taklit edebilen yazılım, farklı makro dilleriyle veya yazılımlarla yazılmış olan daha karışık makroları da çalıştırabilmektedir.

Kaydedeceğiniz fare ve klavye hareketlerini sizin yerinize otomatik olarak tekrarlayacak bir yazılıma ihtiyacınız varsa ClickyMouse Free Edition'ı mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HDClone Free Edition

    Hard diskleri sorunsuz klonlayan HDClone Free Edition, hem veri hem de zaman avantajı sağlıyor.
  • WinScheduler Free Edition

    WinScheduler Free Edition, tekrarlanacak görevler için makrolar hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı araçtır.
  • EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition

    EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition kullanarak yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarabilirsiniz
  • BotRevolt Free Edition

    BotRevolt Free Edition bilgisayarınızı tehlikeli ve kötü amaçlı bağlantılardan korumak için kullanabileceğiniz bir bağlantı bloklama yazılımıdır.
  • SB Cleaner Free Edition

    SB Cleaner Free Edition sisteminizi güvenli bir şekilde temizlemeniz ve korumanız için tasarlanmış başarılı bir uygulamadır.
  • SmarterStats Free Edition

    SmarterStats Free Edition ile web siteleri için istatistikleri görüntüleyebilir, raporlamaları yapabilir ve veri incelemelerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • NoClone Free Edition

    NoClone Free Edition, bilgisayarınız üzerinde yer alan klon dosyaları tarayan ve silen kullanışlı bir programdır.
  • Ultimate Keylogger Free Edition

    Ultimate Keylogger Free Edition, bilgisayarları gözetim altına alabileceğiniz kolay kullanımlı bir keylogger programıdır.