Climatology

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
676 TOPLAM İNDİRME

Climatology ile hava durumunu kontrol etmek artık çok kolay!

Climatology, Microsoft'un yeni hava durumu  tahmin etme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Diğer uygulamaların aksine, sadece havayı değil, havayla ilgili diğer tüm şeyleri tahmin edebildiğimiz bir yapıya sahip.

Sadece bir gün ya da bir hafta sonrasını değil, aylar sonrasını bile tahmim edebildiğimiz, seyahatlarimizi ona göre ayarladığımız bu uygulama şu an sadece Android kullanıcıları için açık, ilerlediğimiz günlerde de Windows Phone için geleceği düşünülüyor.

Climatology'nin sahip olduğu güzel özellikleri içerisinde kullanıcı dostu ara yüzü, hoş dizaynı ve kolay kullanımını söyleyebiliriz. Bunun dışında diğer hava durumu programlarının yapamadığı birçok şeyi yaparken, eksik taraflarını açığa vuruyor. Özellikle Celsius ve Fahrenheit arasında geçişler yapılamaması ve Geo sensörünün programda bulunmaması, eksi olarak sayabileceğimiz özelliklerden.

Daha hızlı olabilecek olan bu uygulama için yakın zamanda güncellemelerin geleceğini düşünüyoruz. Onun dışında şimdi bile tercih edilebilir, hoş bir uygulama olarak gözüküyor.

Batuhan Kavruk

Climatology

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Climatology, Microsoft tarafından geliştirilmiş ücretsiz hava durumu uygulamasıdır.

Climatology, Microsoft tarafından geliştirilmiş ücretsiz hava durumu uygulamasıdır. Modern ve sade arayüzü ile dikkat çeken uygulama sık seyahat eden ve tatil yapan kullanıcılara hitap ediyor.

Microsoft’un yepyeni hava durumu uygulaması Climatology, hem sunduğu içerik hem de arayüzü ile benzerlerinden oldukça farklı. Dünyanın istediğiniz bir bölgesinin günlük ve haftalık hava durumunu almak yerine bölgenin seçtiğiniz ay için hava durumu bilgisine ulaşabiliyorsunuz. Gideceğiniz ülkenin o ay ne kadar sıcak geçtiğini, yağmur yağıp yağmadığını veya kavurucu bir güneş olup olmadığını öğrendiğinizden, önceden tedbir alabiliyorsunuz.

Herhangi bir sebeple yurt dışına çıkacağınız vakti sürpriz bir hava ile karşılaşmamız için size yardımcı olan Climatology, şu anda geliştirilme aşmasında olduğundan birtakım eksiklikleri var. Ancak bu haliyle bile işinize yarayacaktır. Tatile çıkmadan önce bu uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.
  • Hava Durumu

    Hava Durumu, saatlik ve haftalık hava durumu tahmini sunan ücretsiz Android hava durumu uygulaması.
  • İstanbul Hava Durumu

    İstanbul Hava Durumu, İstanbul'da yaşayıp Android telefon ve tablet sahibi olanların ücretsiz olarak kullanabileceği bir hava durumu uygulaması.
  • Sky Hava Durumu

    Sky Hava Durumu, küçük dosya boyutuna rağmen tatmin edici bilgiler sunan bir hava durumu uygulaması.
  • AirVisual

    Bulunduğunuz bölgenin hava kirliliğini merak ediyorsanız, AirVisual uygulamasını deneyebilirsiniz.