Climendo

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
0.66 MB DOSYA BOYUTU

Climendoi en güvenilir 5 hava durumu kaynağını kullanarak, istediğiniz bölgenin hava durumunu size sunan ve karşılaştırmalar yaparak en doğru sonuca ulaşmanızı sağlayan Android hava durumu uygulamasıdır.

Climendo, güvenilir kaynaklardan elde ettiği hava durumu bilgilerini karşılaştırarak karıştıran ve size en doğru şekilde sunan yararlı ve ücretsiz bir Android hava durumu uygulamasıdır.

Bir çoğumuz havanın nasıl olacağına mobil cihazlarımızdan bakıyoruz. Fakat elede ettiğimiz bilgiler kimi zaman bizi yanıltıyor. Climendo yanılmamamıziçin geliştirilen bir hava durumu uygulamasıdır. Peki bunu nasıl yapıyor derseniz, en güvenilir 5 hava durumu bilgisi sunan kaynaktan gerekli bilgileri alarak karşılaştırmalar yapan uygulama size bu bilgileri birleştirerek güvenilir bir sonuç sunuyor.

Ücretli olmasına rağmen aldığınıza değecek bir uygulama olan Climendo, özellikle işe giderken şık giyinmek zorunda olanların zor durumda kalmaması için kullanması gereken uygulamalardan. Son yıllarda ülkemizde hava sıcaklıkları gün içerisinde oldukça farklılık gösterebiliyor. Hava güneşliyken bir anda yağmur hatta dolu yağabiliyor. Bu gibi durumlardan haberdar olmak ve önleminizi alabilmeniz için Climendoyu kullanmanızı öneririm.

Yüzde 50 indirime giren uygulamayı limitli bir süre için 2.15 TL'ye satın alabilirsiniz. Eğer hava durumunu Android cihazlarınız üzerinden takip ediyorum diyorsanız, Climendo'ya göz atmalısınız.

Barış YANIK

Climendo

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Climendo, güvenilir kaynakların hava durumunu karşılaştırıp karıştırarak en güvenilir bilgileri elde etmenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS hava durumu uygulamasıdır.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullandığınız hava durumu uygulaması sizi zaman zaman yanıltıyorsa ve bu yüzden zor anlar yaşıyorsanız yada kullandığınız uygulamadan tam anlamıyla memnun değilseniz, uygun bir ücret karşılığında satın alabileceğiniz Climendo'yu denemenizde fayda var.

Climendo, tek bir hava durumu kaynağı olmak yerine, en güvenilir 5 hava durumu kaynağının verilerini kullanarak karşılaştıran ve karıştırarak size en doğru sonucu sunan bir uygulama. Mevsimlerde yaşadığımız hava durumu farklılıklarından dolayı daha da önem kazanan bu uygulamanın arayüzü oldukşa şık ve modern. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukça rahat bir şekilde kullanacağınız uygulama sayesinde beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya kalma riskiniz oldukça düşecektir.

Henüz yeni bir uygulama olmasına rağmen hem Android hem de iOS platformunda yoğun ilgi gören Climendo, yeni olmasının şerefine belirli bir süreliğine yüzde 50 indirime girdi. 1.99 TL karşılığında satın alabileceğiniz uygulamayı mutlaka denemenizi öneririm.

Dünyanın en güvenilir hava durumu verilerini sunan kaynaklarını kullanana Climendo yaptığı karşılaştırma ve karıştırma sonucunda size doğruya en yakın hava durumu bilgilerini sunmaktadır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.
  • Hava Durumu

    Hava Durumu, saatlik ve haftalık hava durumu tahmini sunan ücretsiz Android hava durumu uygulaması.
  • İstanbul Hava Durumu

    İstanbul Hava Durumu, İstanbul'da yaşayıp Android telefon ve tablet sahibi olanların ücretsiz olarak kullanabileceği bir hava durumu uygulaması.
  • Sky Hava Durumu

    Sky Hava Durumu, küçük dosya boyutuna rağmen tatmin edici bilgiler sunan bir hava durumu uygulaması.
  • AirVisual

    Bulunduğunuz bölgenin hava kirliliğini merak ediyorsanız, AirVisual uygulamasını deneyebilirsiniz.