Clipper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Clipper uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kopyala yapıştır işlemlerini gerçekleştirmek çok kolay hale geliyor.

Clipper uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde sık sık kopyala ve yapıştır işlemleri gerçekleştiriyorsanız kullanabileceğiniz ücretsiz bir pano yönetimi uygulaması diyebilirim. Uygulamanın materyal dizaynlı akıcı ve kaliteli tasarımı sayesinde kullanırken herhangi bir zorluk çekmeden tüm notlarınızı ve kopyaladıklarınızı bir tek yerde saklayabiliyorsunuz.

Dilerseniz uygulamanın temel çalışma mantığına kısaca bir göz atalım. Android cihazınızı kullanırken ekrandaki herhangi bir yazıyı, web adresini veya bilgiyi panoya kopyaladığınızda, o verinin daha sonra yeniden bulabilmek için not uygulamalarına yapıştırarak kaydetmeniz gerekiyor. Clipper bu işlemi kısaltıyor ve kopyalanan verileri otomatik olarak kendi içerisine kaydediyor. Dolayısıyla arka arkaya çok sayıda kopyalama işlemini yapmak mümkün hale geliyor.

Kopyaladığınız verilere daha sonra uygulamanın içerisinden erişim sağlayabiliyorsunuz ve tek bir tıklamayla yeniden panoya kopyalanmaları mümkün oluyor. Böylelikle yeniden bir yerlere yapıştırmak istediğinizde tek yapmanız gereken Clipper içerisindeki alınan notlara bir defa tıklamak oluyor.

Uygulamanın ücretsiz sürümüne ek olarak bir de ücretli sürümü yer alıyor ve bu sürümde hem reklamlar yok hem de sınırsız kopyalama imkanı mevcut. Ayrıca ücretli profesyonel sürümde cihazlar arası senkronizasyon gerçekleştirmek de mümkün.

Android sahiplerinin veri kopyalama ve yapıştırma işlemleri için kullanabilecekleri iyi uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum. Denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Clipper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
37.4 MB DOSYA BOYUTU

Clipper, videolarımıza müzik ve filtreler eklemek amacıyla kullanabileceğimiz bir video düzenleme uygulaması.

Clipper, Instagram'ı aktif olarak kullanan iPhone ve iPad cihaz sahipleri için geliştirilmiş bir video düzenleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan Clipper ile çekmiş olduğumuz videoları Instagram üzerinde paylaşmaya uygun bir hale getirme şansı yakalıyoruz.

Instagram kullanıcılarının bildiği gibi platform üzerinde video paylaşmak için belirli kriterleri yerine getirmemiz gerekiyor. Clipper sayesinde videolarımız üzerinde hem boyut ayarları yapabiliyor hem de videolarımızı çok daha ilgi çekici bir hale getirmek için efektler ve arkaplanlarına müzik ekleyebiliyoruz.

Uygulamanın arayüzü kullanımı kolaylaştırmak adına mümkün olduğunca basit tasarlanmış. Ekranın üst kısmında videomuzu görebiliyor, hemen altından ise müzik ekleme ve filtre seçeneklerine erişim sağlayabiliyoruz.

Problemsiz çalışan Clipper, video paylaşımı üzerine yoğunlaşan ve bu konuda yardımını alabilecekleri bir uygulama arayanların kaçırmaması gereken seçeneklerden.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hair Trimmer Clipper

    Hair Trimmer Clipper, saç kesme işlemi sırasında çıkan sesi taklit eden enteresan bir uygulama.
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Hair Clipper Prank: Real Sound

    Gerçekçi sesler ile birlikte arkadaşlarınıza şakalar yapabileceğiniz Hair Clipper Prank: Real Sound, size birçok makine sesi ile şaka yapma imkanı tanıyor.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • Twist

    Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.