Clone Armies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

Clone Armies APK Android oyununda askerlerinizi klonlayıp savaş alanına gönderiyorsunuz.

Clone Armies APK, askerlerinizi klonlayarak bir ordu kurduğunuz savaş oyunu. Farklı birliklerden oluşan büyük bir ordu kurarak düşman askerleriyle mücadele edeceğiniz ve bölgede güvenliği sağlamak için zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Clone Armies APK İndir

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca askerden kurulu güçlü bir orduyu yöneterek düşman birliklerini etkisiz hale getirmek ve bölgeyi her türlü tehlikeye karşı koruma altına almaktır. Çeşitli tuzaklarla donatılmış engebeli savaş parkurlarında mücadele ederek ordunuza saldıran tüm askerleri öldürmeli ve görevleri tamamlayarak ganimet toplamalısınız.

Oyunda alev silahı, roket atar, dürbünlü tüfek, makineli tüfek avcı tüfeği, tabanca ve daha onlarca farklı silahı kullanan farklı birlikler yer almaktadır. Aksiyon oyunları arasında bulunan Clone Armies ile istediğiniz askerleri kullanarak kendi ordunuzu kurabilir ve savaşa başlayabilirsiniz.

Clone Armies APK oyun indir

Clone Armies, dikkatli taktiksel planlama ve stratejiyi saf ateş etme ile birleştiren bir ordu oyunudur.

Üssünüzü özelleştirin ve farklı askeri teçhizatlarla donatın. Gizlice yaklaşan keskin nişancı mı yoksa komando mu olmak istersiniz, düşmana rambo gibi saldırmak mı yoksa cyborg gibi daha modern savaş birliklerini yönetmek mi istersiniz? Size kalmış, savaş alanı sizin.

Düşman üssünü ele geçirmek ve senaryo modunu tamamlamak için çizgi askerlerden oluşan ordunuzu kurun ve geliştirin, ardından birebir çok oyunculu veya tek/eşli haftalık mücadelelere geçin. Tek oyunculu ve çok oyunculu zaferlerinizle ödüller toplayın ve oynayacağınız daha da güçlü birimler ve temel düzenlerin kilidini açın.

Minigun kullanan askerden jetpack, tank, jeep, helikopter, roketatar ve çok daha fazlasını kullanan 30 farklı askeri birlikle klon birliklerden oluşan ordunuzu kurun.

Değerli ödüller kazanmak için 1v1 çok oyunculu modda veya gelecek solo/co-op mücadelelerde liderlik tablosunda tırmanmak için becerilerinizi kullanın.

  • Strateji ve aksiyonu benzeri görülmemiş şekilde bir araya getiren orijinal oyun mekanikleri
  • Çok oyunculu maçlarda düello yapın ve ödülleri almak için liderlik tablosunda yükselin.
  • Ödüllerin kilidini açmak, güçlü yeni klonlar ve ekipmanlar toplamak ve mevcut olanları yükseltmek için sandıkları açın.
  • Kolay ve basit kontroller
  • Farklı istatistik ve becerilere sahip çeşitli birimler (sniper, tank, jetpack, helikopter, cyborg…) ve askeri teçhizat
  • Sıradan görevlerden en zorlu görevlere giderek artan zorluklar içeren hikaye modu
  • Zorlu boss dövüşleri
  • Hiç bitmeyen haritada sınırsız klon oluşturmak için çoklu oyun modları + özel sandbox modu
  • Savunacağınız özelleştirilebilir üs
  • Düzenli güncellemeler
Doğukan Çağlakpınar

Clone Armies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
572.3 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı silahtan yararlanarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Çeşitli savaş aletleri ve farklı özelliklere sahip askerlerden faydalanarak kendi birliğinizi kurabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılarak ganimet toplamak için mücadele edeceğiniz Clone Armies, 5 milyondan fazla oyuncunun beğenisini kazanan ücretsiz bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve sürükleyici bölümleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip yüzlerce askerden kurulu dev bir orduyu komuta ederek düşman kuvvetlerini etkisiz hale getirmek ve güvenli bölge oluşturmak için mücadele etmektir. Türlü engel ve tuzakların yer aldığı tehlikeli parkurlarda savaşarak olabildiğince az zayiat vermeli ve düşman askerlerinin tamamını yok etmelisiniz.

Oyun içerisinde roket atar, alev silahı, uzun namlulu tüfek, avcı tüfeği, makineli silah ve daha onlarca ölümcül savaş aleti yer almaktadır. Dilediğiniz asker ve silahı kullanarak savaşa başlayabilir ve zorlu görevlerin üstesinden gelerek seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Clone Armies, aksiyon oyunları arasında bulunan kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Beyblade Burst APK

    Beyblade Burst APK, destansı Beyblade savaşlarına katıldığınız üçlü eşleştirme bulmaca savaş oyunu.
  • Savaş Oyunları APK

    Savaş Oyunları APK Android telefonlarda Türkçe olarak oynanabilen ücretsiz online savaş strateji oyunu.
  • Army Battle Simulator APK

    Army Battle Simulator APK Android savaş simülatöründe gerçek oyunculara karşı online veya onlar kadar iyi oynayan yapay zekaya karşı savaşıyorsunuz.
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.