CloudConvert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

200'den fazla formatı destekleyen dosya dönüştürücü

CloudConvert, hem online hem de mobilde kullanılan dosya dönüştürücü. iPhone ve iPad’inizdeki veya Dropbox, Google Drive, OneDrive gibi bulut depolama uygulamalarında tuttuğunuz dosyaları dilediğiniz formata dönüştürmek için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri. 200’ün üzerinde farklı formatı destekliyor. Hem de ücretsiz!

Doküman, resim, video, ses, arşiv veya ofis dosyalarını dönüştürme konusunda üstüne yok diyebilirim. Bilindik tüm dosya formatlarını desteklemesinin yanında dönüştürme işlemini hızlı bir şekilde yapıyor. Bulut depolama servisleriyle entegre çalışmasıyla da dikkat çeken uygulamanın arayüzü günümüzün biraz gerisinde ancak önemli değil; işinizi fazlasıyla görüyor. Türkçe dil desteğinin olmaması da bir eksi değil zira; arayüz her seviyede kullanıcının kullanabileceği basitlikte tasarlanmış. Uygulamanın tek beğenmediğim yanı; ücretsiz sürümünde günlük 10 dosya dönüştürme limiti getirmesi oldu. Bunun dışında dört dörtlük bir format dönüştürücü.

CloudConvert ile format dönüştürme dışında yapabilecekleriniz:

  • ZIP, RAR ve diğer formattaki sıkıştırılmış dosyaları Google Drive / Dropbox’a çıkarma
  • PDF, JPG ve DOC uzantılı dosyaları tek bir PDF haline getirme
  • PDF dosyalarındaki şifre korumasını kaldırma, şifre ekleme
  • PDF dosyalarını sıkıştırma
Erkan Calp

CloudConvert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
989 TOPLAM İNDİRME

200'den fazla dosya formatını ücretsiz dönüştürün.

CloudConvert, online dönüştürücüler arasında en popüleri. 200’den fazla ses, video, resim, e-kitap, arşiv, tablo ve sunum formatını destekliyor. Dosya türü fark etmeksizin bulut üzerinden dönüştürme işlemini gerçekleştiren web servisi, ücretsiz ve tüm internet tarayıcılarda, işletim sistemlerinde sorunsuzca çalışıyor.

Bilgisayarınızdaki, buluttaki (Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box) veya bir web sitesindeki herhangi bir dosyayı istediğiniz formata dönüştürmek için kullanabileceğiniz en iyi web servislerinden biri CloudConvert. Programsız ve ücretsiz dönüştürücü arıyorsanız tavsiye ederim. Web sitesinin çeviremediği format yok diyebilirim. Doküman olarak PDF, DOC, DOCX, ODT, RTF, TXT ve diğer, Resim olarak PNG, JPG, SVG, WEBP, TIF, RAW ve diğer, Video olarak MP4, MKV, AVI, MPG, 3GP, FLV, OGG ve diğer, Ses olarak MP3, AAC, M4A, FLAC, WMA, WAV ve diğer, E-kitap olarak MOBI, EPBUB, CBC, AZW ve diğer, Arşiv dosyası olarak ZIP, RAR, 7Z, TAR ve diğer, tüm Microsoft Office dosyalarını sorunsuzca dönüştürebilen bir web sitesinden bahsediyorum.

Online format dönüştürücü CloudConvert, ücretsiz bir servis değil ücretsiz sürümü de tatmin edici. Ücretsiz aboneliği seçerseniz günde 25 dosya dönüştürmenize izin veriliyor ve 1GB dosya boyutu sınırı var ki; belge veya müzik dosyası dönüştürmek için gayet yeterli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Document Converter

    The Document Converter uygulamasında belgelerinizin dosya formatını kolayca başka formatlara dönüştürebiliyorsunuz.
  • SUPER

    SUPER uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan eğlenceli capsler hazırlayabilir ve dostlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • PlayerXtreme

    Format dönüştürmeyle uğraşmadan videolarınızı, film ve dizilerinizi direkt izleyin.
  • (re)format Z:

    Fütüristik atmosferi ve farklı mekanikleriyle zevkli bir aksiyon oyunu
  • Lightt

    iPhone, iPad ve iPo Touch için geliştirilen Lightt uygulaması, uygulama üzerinden kısa videolar çekilmesine ve bu videolardan GIF benzeri bir format çıkarılmasına olanak sağlıyor.
  • InstaWeb

    InstaWeb uygulaması dilediğiniz web sitelerini PDF olarak kaydetmenize olanak sağlıyor.
  • MP3 Converter Video

    MP3 Converter Video uygulamasını kullanarak videolarınızı ses dosyasına dönüştürebilmeniz mümkün.
  • iConv

    Müzik ve video dosyalarınızı iConv uygulamasıyla çeşitli formatlara kolayca dönüştürebiliyorsunuz.