CNN Türk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,753 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

CNN Türk Android uygulaması ile ülke ve dünya gündemini takip edebilir, CNN Türk'ün radyo ve tv yayınlarını canlı olarak takip edebilirsiniz.

CNN Türk uygulaması, Android kullanıcıları için geliştirilen bir haber portalı uygulamasıdır. Gündemi bu portal sayesinde her yerden takip edebilirsiniz.

Şık ve kullanışlı arayüzüyle kullanıcıların beğenisine sunulan uygulamada birçok fonksiyon bulunmakta. Manşetler bölümünde gündemdeki haberlere göz atabiliyorsunuz. Galeri bölümünde haberlere ait görseller, videolar bölümünde ise haberler ve birçok kategorideki videolara ulaşabiliyorsunuz. Son dakika haberlerini ise ilgili bölümden güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bunların dışında, ekonomi haberlerine ve finans değerlerini takip edebilirsiniz. CNN Türk televizyonunda yayınlanan programları ve detaylarını görebilir, haftalık yayın akışını takip edebilirsiniz. CNN Türk’ün Twitter hesabı ise uygulamaya entegre edilmiş, bu sayede uygulamadan çıkmadan takip edebilirsiniz. Alt kısımda bulunan hava durumu bölümüyle, şehrinize ait hava durumunu güncel olarak takip edebilirsiniz. Haberleri ve programları canlı olarak da takip edebilme imkanınız bulunuyor. Üst kısımda bulunan TV ikonuna tıklayarak canlı yayını izleyebilir, radyo ikonuna tıklayarak ise CNN Türk Radyo’yu dinleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

CNN Türk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Ülke ve dünya gündemini takip edebileceğiniz, CNN Türk canlı yayınlarını takip edebileceğiniz mobil uygulama.

CNN Türk uygulaması, ülke ve dünya gündemini kolayca takip edebilmeniz için geliştirilen bir iOS uygulamasıdır.

Uyumlu renklerle tasarlanan uygulamada, haberleri gözleriniz yorulmadan kolayca okuyabiliyorsunuz. Güncel haberleri takip edebiliyor, haberlere ait fotoğraflar ve videoları da görebiliyorsunuz. Manşetler bölümünde son çıkan haberleri anlık olarak takip edebilirsiniz. Galeri bölümünde haberlerin fotoğraf galerilerine, videolar bölümünde ise haberlere ait videolara ulaşabilirsiniz. Uygulamaya bir de hızlı haber bölümü eklenmiş. Buradan da tüm haberleri görebiliyorsunuz. Uygulamada haberler dışında şehrinize ait hava durumunu ve güncel piyasa bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

CNN Türk televizyonunda yayınlanan programlara Menü sekmesinden ulaşabilir, haftalık yayın akışını da aynı yerden inceleyebilirsiniz. Canlı yayını seyretmek için, üst kısımda bulunan Canlı Yayın butonuna tıklamanız yeterli. Bunun dışında CNN Türk radyoyu da dinleyebilirsiniz. Radyoyu da arka planda çalma özelliğiyle dinleyebilir, gündemi takip edebilirsiniz.

Tüm özellikleriyle kullanıcıların ihtiyacı olabilecek tüm fonksiyonları içinde barındıran uygulama, iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

CNN Türk

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

CNN Türk'ün Windows Phone platformu için hazırlanan resmi uygulamasıdır.

Türkiye’de ve dünya genelinde ne olup bittiğini öğrenebileceğiniz güvenilir haber kaynaklarından CNN Türk’ün Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış resmi uygulamasıdır.

CNN Türk Windows Phone uygulamasını yükleyerek, gündem – spor – kültür sanat – bilim teknoloji – sağlık – magazin içerikli haberleri okuyabilir, döviz piyasasını takip edebilir, fotoğraf ve video galerine bakabilir, haftalık yayın akışını öğrenebilir, o gün havanın nasıl olacağını öğrenebilirsiniz. CNN Türk yayınlarını canlı, kaliteli ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Zengin içerikli haber portalını akıllı telefonunuza taşıyan CNN Türk uygulamasının modern ve basit yapıdaki arayüzü içeriklere hızlı ulaşmanızı sağlamaktadır. Haberler, galeriler, hava durumu arasında hızlıca geçiş yapabilir, hemen canlı yayını izlemeye başlayabilirsiniz.

CNN Türk Özellikleri:

  • Güncel haberler
  • Fotoğraf ve video galerileri
  • 10 günlük hava durumu
  • Finans ve ekonomi
  • Haftalık yayın akışı
  • Canlı yayın
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Türk Telekom Mobil Dergi

    Mobil teknoloji dünyasına dair son gelişmeleri Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Haberdar

    Haberdar uygulaması ile Türk ve dünya gündemini Android telefonunuzdan takip edebilirsiniz.
  • Gamer Post

    Gamer Post, League of Legends oyuncularının, oyun hakkında en güncel haberlere ve Türk takımları hakkında bilgilere ulaşmasını sağlayan kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Ontrava

    Ontrava, Android cihazlarınızda iş ve yaşam haberlerini takip edebileceğiniz bir haber okuma uygulamasıdır.
  • Inoreader

    Inoreader başarılı bir RSS okuyucu olarak karşımıza çıkıyor ve kullanıcılara gündemi takip etme şansı sunuyor.
  • Medium

    Mobil cihazınızdan yazılı içerik üretmek veya takip etmek istiyorsanız size özel olarak hazırlanmış Medium isimli bu uygulama ile tanışın.
  • Posta eGazete

    Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.