Coco Ice Princess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
890 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Coco Ice Princess, buz kalesindeki prensesinizi giydirip makyajını yaparak baloya hazırlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.

Coco Ice Princess, özellikle küçük yaştaki kız çocuklarının ilgisini çekebilecek eğlenceli ve rengarenk bir makyaj yapma oyunu. Kız çocuklarınız ile birlikte oynayabileceğiniz oyunda buz kalesinde yaşayan prensesinizi en güzel olacak şekilde giydirmeniz ve makyajını yapmanız gerekiyor.

Kendi tarzınızı prensese yansıtarak oyundaki en şık kız olmasını sağlamanız gerekiyor. Tabi bunun için size 200'den fazla kıyafet seçeneği ve aksesuar sunuluyor. Tüm bu kıyafetler dışında en kaliteli makyaj malzemeleri ile prensesinizi çok daha güzel gösterebiliyorsunuz. Buz kalesindeki SPA'ya girerek prensesimizin tam bir buz prensesi olmasına yardımcı olmalısınız.

Oyun Android kullanıcılarına tamamen ücretsiz sunuluyor fakat oyun içerisinde satın alma seçenekleri mevcut. Dilerseniz oyun içinde harcama yaparak farklı eşyalar satın alabilirsiniz. Prensesi buz kalesinde düzenlenen baloya hazırladıktan sonra 3 Prens ile dans ederej onları büyülemelisiniz. Prensese baktıklarında gözleri kamaşacak olan Prensleri etkilemek için Prensesinizi en şık kıyafet ve en güzel makyaj ile donatmanız gerekiyor.

Gerçekçi ve 3 boyutlu grafiklere sahip olan Coco Ice Princess oyununu hemen Android telefon ve tabletlerinize indirerek ister tek başınıza isterseniz de kız çocuğunuz ile birlikte oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Coco Ice Princess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
90.5 MB DOSYA BOYUTU

Coco Ice Princess, prensesinizi giyidirip makyaj yapıp süsleyerek buz kalesi balosuna hazırlayacağınız 3 boyutlu ve eğlenceli bir iOS oyunu.

Coco Ice Princess, buz sarayında stilistlik yaparak prensesi giydirip süsleyeceğiniz eğlenceli ve keyifli bir iOS oyunu. Amacınız sarayda düzenlenen balo için prensesi güzelleştirmek. Prensesi en güzel kız yapabilmek için baştan aşağı giydirek, aksesuarlar takacak makyaj yapacaksınız. En sonunda ise baloda Prens ile dans edecek olan Prenses gecenin en şık kızlarından bir tanesi olmalı.

Eğer yaratıcılığınıza güveniyorsanız prensesi süsleyerek en güzel kız yapmaya çalışabilirsiniz. Oyunda prensesi sarayın spasına götürebiliyorsunuz. 3 boyutlu ve kaliteli grafiklere sahip olan oyunun ücretsiz olarak sunulması en büyük avantajlarından bir tanesi. Fakat oyun içindeki mağazadan satın alımlar yapabiliyorsunuz.

Özellikle kız çocuklarının ilgisini çekebilecek olan oyunda prensesinizi giydirip makyajını da yaptıktan sonra kameralara poz vererek resimler çekebilir ve bunu arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm Coco Ice Princess'i iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coco Star

    Coco Star ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Coco Pony

    Kendi midillinizi hayatın her anında yanınızda tutabileceğiniz ücretsiz bir sanal bebek oyunu.
  • Princess Salon

    Princess Salon, özellikle kız çocuklarının ilgisini çekebilecek Android prenses süsleme oyunudur.
  • Princess PJ Party

    Princess PJ Party, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir pijama partisi oyunu
  • Make Me A Princess Lite

    Make Me A Princess Lite, oyundaki prensesi giydirip süsleyerek güzelleştirebileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Princess Nail Salon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tırnak tasarım oyunudur.
  • Princess Libby: Dream School

    Prenses gibi yaşamanın altın kurallarını öğreneceğiniz ücretsiz olarak indirilen bir küçük kız çocuğu oyunu.
  • Ice Candy Maker

    Ice Candy Maker, tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir dondurma yapma oyunu.