Cold Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Cold Space, hem tablet hem de bilgisayarda oynanabilen kaliteli grafik ve ses efektlerine sahip muhteşem bir uzay savaşı oyunu.

Cold Space, harika üç boyutlu grafikler ve etkileyici ses efektleri ile süslenmiş kaliteli bir uzay savaşı oyunu ve hem dokunmatik hem de klasik kontrollerle oynaması son derece keyifli bir yapım.

Windows 8 ve üzeri tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz shoot em up tarzı oyunlar arasında yer alan Cold Space, Türkçe dil seçeneği ile gelen nadir yapımlardan. Uzayın derinliklerinde sayıları hızla artan uzay gemilerine karşı savaştığımız bu oyunda hareket hiç eksik olmuyor diyebilirim. Her an ekranın farklı noktalarından uzay gemisi karşımıza çıkıyor ve bizi indirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de çabukluğumuzu ve özel silahlarımızı kullanarak onları yok etmeye çalışıyoruz.

Tek bir uzay gemisi ile oynamamıza izin veren Cold Space oyununda karşımıza çıkan uzay gemilerini yok ederek daha da güçleniyor ve daha yeni silahlarla ve zırhlarla düşmanlarımıza zor anlar yaşatıyoruz. Diğer bir deyişle indirdiğimiz her uzay gemisi bize puan + güç olarak yansıyor.

Cold Space, sizi kısa süre içerisinde içerisine çeken aksiyon yüklü bir uzay savaşı oyunu. Her yönden başarılı bulduğum yapımı eskiden atari oyunları ile saatlerini harcayanlara özellikle denemelerini öneririm.

Erkan Calp

Cold Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
491 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir uzay aksiyon oyunudur.

Cold Space, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz başarılı bir uzay aksiyon oyunudur. Retro tarzda diyebileceğimiz oyun, geçmişte atarilerimizde oynadığımız oyunlara benziyor fakat çok daha gelişmiş hali.

Dikey olarak oynadığınız oyunda uzay gemilerinizi kontrol ediyor ve yukarıdan size gelen diğer uzay gemilerine ateş ederek onları imha etmeye çalışıyorsunuz. Bu sayede dünyaya ulaşmalarına engel oluyorsunuz.

Oyun özellikle etkileyici görselleri, gerçekçi uzay atmosferi ve neon renkleri ile dikkat çekiyor diyebilirim.

Özellikler:

  • Farklı tiplerde düşmanlar.
  • Arkadaşlarla yarışma imkanı.
  • 3D grafikler ve ses efektleri.
  • Bölüm sonu canavarları.
  • Farklı silahlar ve güçlendiriciler.

Eğer siz de klasik fakat gelişmiş oyunları seviyorsanız bu oyuna göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

Cold Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir uzay aksiyon oyunudur.

Uzayda geçen aksiyon dolu ateş etme oyunlarını seviyorsanız, eskiden atarilerinizde bu tarz oyunları çok oynadıysanız ve yeniden oynamak istiyorsanız, aynı hissi veren fakat çok daha gelişmiş Cold Space oyununu denemelisiniz.

Özellikle neon ve canlı renkleri, gerçekçi uzay atmosferi ve etkileyici görselleri ile dikkat çeken bu uzay oyunu, aynı zamanda kapsamlı özellikleri ile de sizi etkileyecek diye düşünüyorum.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bu oyunda dikey olarak ve kuşbakışı bakıyorsunuz. Amacınız ise karşıdan gelen uzaylı saldırılarına karşılık vererek dünyaya ulaşmalarını engellemek.

Özellikler:

  • Farklı tiplerde düşmanlar.
  • Arkadaşlarla yarışma imkanı.
  • 3D grafikler ve ses efektleri.
  • Bölüm sonu canavarları.
  • Farklı silahlar ve güçlendiriciler.

Eğer siz de uzay oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Cold Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Cold Space, uzay savaşı oyunları arasında kesinlikle en iyisi.

Cold Space, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz shoot em shot tarzında oyunlar arasında ve uzayda geçiyor. Aksiyon dolu sahnelerin bir saniye bile eksik olmadığı oyun ilk oynayaşınızda etkileneceğiniz harika 3 boyutlu grafikler ve sizi uzaydaki savaşın içerisine çekecek ses efektleri sunuyor.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli tüm cihazlarda akıcı bir oynanış sunan Cold Space oyununda kendimizi uzay gemisinde uzayın derinliklerinde geçen kıyasıya bir savaşın içerisinde buluyoruz. Tam donanımlı tek bir uzay gemisini kontrol ettiğimiz oyunda karşılaştığımız uzay gemileri ilerledikçe daha da güçleniyor ve hem daha zor yok oluyorlar hem de daha fazla hasar bırakıyorlar. Bunlardan kaçmamız tabii ki mümkün ancak yok ettiğimiz her uzay gemisi bize silah ve güçlendirme kazandırdığından es geçmemenizi tavsiye ederim.

Çok sayıda zorlu düşman uzay gemisi ile karşılaştığımız oyunda kontroller oldukça basit tutulmuş. Uzay gemimizi düşman uzay gemilerinin karşısına getirmemiz onları paramparça yapmamız için yeterli. Kontrollerin bu denli basit olması güzel ve kesinlikle oyunu daha zevkli kılıyor.

Cold Space, eskiden atarilerde oynadığımız uzay savaşı oyunlarının yeni nesil cihazlara uyarlanmış sürümü ve eski oyunlara özlem duyanların kesinlikle göz atması gereken bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Duty: Black Ops Cold War

    Call of Duty: Black Ops Cold War PC Beta süreci sonlandı! Yeni Call of Duty oyununu herkesten önce oynamak için hemen ön sipariş verin.
  • BATTLECREW Space Pirates

    BATTLECREW Space Pirates online savaşlara yer veren bir aksiyon oyunudur
  • Warhammer 40,000: Space Marine 2

    Galaksi tehlikede. Tüm dünyalar tehlike altında. Imperium'un sana ihtiyacı var. Warhammer 40,000: Space Marine 2 indirin ve aksiyonun içine dalın.
  • Dead Space 2

    Dead Space 2, 3. şahıs kamera açısıyla oynanan bir korku oyunudur
  • Warhammer 40.000: Space Marine

    Warhammer 40.000: Space Marine TPS türünün güzel bir örneğidir
  • Dead Space

    Dead Space, bir mühendisin maden gemisini tamir etmeye çalışırken yaşadığı olayları konu alan bir korku oyunudur.
  • Angry Birds Space

    Angry Birds Space, serinin dördüncü oyunu ve kızgın kuşların uzay domuzcukları ile mücadelesini konu alıyor.
  • Bears In Space

    DNA'sı bir insanla karışmış olan ayıyı canlandırdığınız Bears In Space'de, düşmanlarınızı alt edin ve dünyaya dönmenin yollarını arayın.