Cold Turkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Cold Turkey uygulaması akıllı telefonlarınızı geçici olarak kendinizden engellemenizi sağlıyor.

Cold Turkey uygulaması ile Android telefonunuzu kullanmamanız gereken durumlarda telefonunuzu devre dışı bırakabilirsiniz.

Ders çalışmanız gerektiğinde, bir projeye odaklandığınızda, arkadaş toplantılarında veya buna benzer durumlarda telefonunuzda ilgilenmemeniz gerekiyorsa, kendinize hakim olmanız gerekiyor. Telefonu istemsiz olarak eline alma ve bir şey yapmayacak olsanız bile menüde gezinme alışkanlığı hemen hemen herkesin yaşadığı bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Cold Turkey uygulaması da belirlediğiniz süre boyunca kendinizi telefonunuzdan engellemenizi kolaylaştırıyor.

Uygulamayı başlattıktan sonra 1 dakika ile 1 saat arasında bir süre seçerek Go Cold Turkey tuşuna bastığınızda, seçtiğiniz süre boyunca telefonunuzu kullanmanız engellenmiş oluyor. Telefonu kullanmayı bırakarak çevrenizdekilere ve işlerinize önem vermenizi sağlayan Cold Turkey uygulaması bu anlamda gerçekten başarılı bir girişim diyebilirim.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Turkey Flag LWP

    Android 3D Turkey Flag LWP uygulamasıyla cihazınızda Türk Bayrağına yer verin.
  • Caffe Nero Turkey

    Caffe Nero Turkey uygulaması ile Android cihazlarınızdan Caffe Nero mağazalarını bulabilir ve özel indirimler kazanabilirsiniz.
  • TomTom Turkey

    Android için geliştirilen Türkiye navigasyon ve harita servisi olan TomTom Turkey uygulaması çevrimdışı çalışabiliyor ve her 2 dakikada bir trafik bilgisi sunuyor.
  • Turkey Weather forecast

    İstediğiniz ilin 4 günlük hava tahmin raporunu görmek istiyorsanız Android cihazınız için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Cold Cases : Investigation

    Farklı cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • Cold Space

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir uzay aksiyon oyunudur.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.