Colonies vs Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,039 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Colonies vs Empire, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur. Clash of Clans ve Age of Empires tarzı oyunları seviyorsanız, Colonies vs Empire'ı da seveceğinize eminim.

Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Colonies vs Empire da da amacınız tıpkı Age of Empires da olduğu gibi öncelikle bir şehir inşa etmek. Daha sonra da kendi ordunuzu kurmalısınız. Ordunuzu tamamen defans ağırlıklı ya da saldırı amaçlı kurabilirsiniz, oyun tarzı tamamen size kalmış.

Oyun 18. yüzyıl koloni Amerika'sında geçiyor ve oyuna bir kaç basit bina ve kışla ile başlıyorsunuz. İlerledikçe binalarınızı geliştiriyor ve yenilerini dikiyorsunuz. Ama tabi bu arada kaynak toplamanız da gerekiyor.

Bu kaynaklar da altın, odun ve taştan oluşuyor. Oyunda temel amacınız seviye atlamak. Sürekli olarak ilerleyerek seviye atlamanız ve çeşitli binalar yapmanız gerekiyor.

Çevrimiçi oynanan oyunda inşa ettiğiniz ordunuzla ister diğer oyuncuların şehirlerine saldırabilirsiniz. Oyun sadece sizin seviyenize yakın oyunculara saldırmanıza izin veriyor, böylece hem siz sadece zayıflara saldıramıyorsunuz hem de sizden güçlüler size saldıramıyor.

Kısaca eğer strateji oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu da indirip denemenizi tavsiy ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Colonies vs Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Eskiden bilgisayarlarınızda Age of Empires oynadıysanız Colonies vs Empire size çok tanıdık gelecek. Hem grafikleri açısından hem de oyun tarzı açısından Age of Empires ve günümüzün popüler strateji oyunu Clash of Clans ile benzerlikler gösteren Colonies vs Empire'ı ücretsiz olarak iOS cihazlarınıza indirip oynayabilirsiniz.

18. yüzyıl koloni Amerika'sında geçen oyunda öncelikle bir taraf seçmeniz gerekiyor. Kralın tarafında imparatorluk için mi yoksa kolonilerin özgürlüğü için mi savaşacağınıza karar verdikten sonra oyuna başlıyorsunuz.

Oyunda temel amacınız tıpkı Age of Empires gibi öncelikle bir şehir kurmak. Daha sonra binalarınızı geliştirmeli ve yeni binalar kurarak şehrinizi daha da büyütmelisiniz. Ordunuzu ister defans ağırlıklı ister de saldırı odaklı yaratabilirsiniz, nasıl bir oyun şekli izleyeceğiniz ise tamamen size kalmış.

Oyunda binalar inşa etmek için ise kaynaklara ihtiyacınız var, bunun için de çalışanlarınızı altın, odun ve taş toplamaya göndermeniz gerekiyor. Bu şekilde ilerleyerek oyunda sürekli seviye atlamalısınız.

Bu arada da isterseniz diğer oyuncuların şehirlerine saldırabiliyorsunuz. Oyunun güzel bir özelliği de sadece sizin seviyenize yakın oyunculara saldırmanıza izin vermesi, böylece hem siz sadece zayıflara saldıramıyorsunuz hem de sizden güçlüler size saldıramıyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empire vs Orcs

    Empire vs Orcs adlı Android oyununda imparatorluğu kurtarmak için Orcları yenmeye çalışacağız.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Empire Z

    Empire Z ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çevrimiçi strateji oyunudur
  • Invasion: Modern Empire

    Invasion: Modern Empire, detaylı görsellere sahip gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Age of Warring Empire

    Age of Warring Empire kaliteli bir strateji oyunudur
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.