Colopl Rune Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Colopl Rune Story, anime çizgi film karakterlerinin yer aldığı aksiyon rpg oyunu.

Colopl Rune Story, Japonların meşhur anime çizgi filmlerindeki karakterlerin yer aldığı aksiyon rol yapma oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda arkadaşlarımızla birlikte ejderhalarla savaşıyor, bulmacaları çözüyor, kendi kasabamızı yaratıp geliştiriyoruz.

Anime çizgi filmi andıran kısa bir girişin ardından başladığımız oyunda her biri farklı yeteneğe sahip farklı silahlar kullanabilen karakterleri kontrol ediyoruz. Amacımız kötülükle mücadele etmek. Ejderhalar, çok gözlü yaratıklar başta olmak üzere fazla sayıda, türde düşmanımız var. Neyse ki tek başımıza savaşmıyoruz. Arkadaşlarımız da dahil oluyor. Savaş alanında karakterlerin güçlerini takip edebiliyor, kimin kaçıncı seviyeye ulaştığını görebiliyor, harita üzerinden düşmanlarımızın yerini saptıyabiliyoruz.

Erkan Calp

Colopl Rune Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Colopl Rune Story, anime çizgi filmden çıkmış karakterlerin yer aldığı aksiyon rol yapma oyunu.

Colopl Rune Story, anime çizgi film izlemeyi seviyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Görsellerinin haricinde hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olmasının yanında ücretsiz ve ufak boyutlu olmasıyla dikkat çeken aksiyon rol yapma oyununda fantastik dünyada yaşayan destansı canavarlarla savaşıyoruz. Lakin bu savaş gerçek zamanlı ve arkadaşlarımızı da aksiyonun içine sürükleyebiliyoruz.

Anime çizgi filmlerde yer alan çılgın karakterlerin yerine geçme fırsatı sunan oyun aksiyon rpg türünde ve en önemli özelliği gerçek zamanlı co-op oynanış sunması. Yani ejderhalar, yaratıklar ve diğer düşmanlarla savaşırken arkadaşlarımızı da dahil edebiliyoruz. Her biri farklı yeteneklere sahip 5’den fazla kahramanın yerine geçerek kötülüğü durdurmaya çalıştığımız oyun hiç duraksamıyor. Harita üzerinden düşmanın izini sürüyor ve yakaladığımız yerde bitirmeye çalışıyoruz. Savaş anında bizimle birlik olan arkadaşlarımızın güçlerini, kaçıncı seviyeye geldiklerini görebiliyoruz.

Oyunun güzel taraflarından birisi de sınırsız enerji sunması. Oyunda bir yandan birbirinden çirkin yaratıklarla savaşıp diğer yandan kendi kasabımızı kurmaya çalıştığımız 100’ün üzerinde bölüm bulunuyor ve öldüğümüz vakit yeniden başlamak için beklemek zorunda kalmıyoruz. Savaşı ne zaman bitireceğiniz tamamen size kalmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • A Slime Story

    Klişe RPG hikayelerinden sıkılan herkes için ücretsiz olarak indirilen A Slime Story ilginç gelecektir.
  • Minecraft: Story Mode APK

    Minecraft: Story Mode (APK), mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Crazy Love Story

    Crazy Love Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz evlendirme oyunu.
  • Restaurant Story

    Restaurant Story, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu.
  • Cat Knight Story

    Cat Knight Story, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon platform oyunu.
  • Snowman Story

    Bahar geldiğinde eriyeceksin.