Color Catch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Android için ücretsiz bir beceri oyunu arayanlar için zarif ve eğlenceli bir seçenek olarak dikkat çeken Color Catch ücretsiz bir opsiyon.

Bağımısız bir oyun geliştirme ekibi olarak hızlı bir çıkış yakalayan Nickervision Studios yeni bir beceri oyunuyla Android cihazlarına merhaba dedi. Color Catch isimli bu çalışmaları yine basit ama bıktırmayan beceri oyunları kervanında yer alacak şık görünümlü bir oyun. Mantığı son derece kolay anlaşılır ve kulları çabuk öğrenebilen bu oyun yine beklendiği gibi çabuk artan zorluk seviyesi nedeniyle uzmanlık için çaba sarf etmenizi gerektirecek.

Reflekslere dayalı bir oyun olan Color Catch, tek bir parmakla kontrolş etmenize rağmen kompleks sayılabilecek bir mekaniğe sahip. Temelde yukarıdan düşen renkli daireleri aşağıda bulunan çark ile eşleştirmeniz gerekiyor ve buna göre puan kazanıyorsunuz. Başlangıçta sadece ortadan yağan dairelere uyum sağlamak kolayken sağ veya sol kanada düşen daireler sıkıntı yaratmaya bnaşlayacaktır. Öte yandan oynadıkça oyunun ritmi de ciddi ölçüde artıyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için mağazaya çıkan bu oyun tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. iOS versiyonu da yolda olmasına rağmen Android kullanıcıları ilk oynayanlar olarak avantajlı bir durumdalar. Siz de önceliği kaçırmak istemiyorsanız bu oyunu bir an evvel denemenizi tavsiye ederim.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Catch The Rabbit

    Catch The Rabbit, Android cihazlar için üretilmiş bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Catch Up

    Catch Up, Ketchapp'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu top yuvarlama oyunu.
  • Gone Fishing: Trophy Catch

    Gone Fishing: Trophy Catch, Android cihazınızda oynayabileceğiniz başarılı ve etkileyici bir balık tutma oyunudur.
  • Catch the Bus

    Catch the Bus, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The CATch!

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kedili koşu oyunudur.
  • Catch

    Catch ile metin, resim, ses, video gibi farklı şekillerde notlar alabilecek ve internet üzerinden bunlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz.
  • Catch The Birds

    Catch The Birds, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz bilindik bulmaca oyundanlarından farklı ve eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Catch the Candies

    Catch the Candies, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilecek renkli ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.