Color Cop

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,025 TOPLAM İNDİRME
0.06 MB DOSYA BOYUTU

Color Cop, istediğiniz herhangi bir resimden, simgeden veya herhangi bir bölgeden büyüteç yardımıyla nokta merkezli renkler alabilmenizi sağlar.

Color Cop, istediğiniz herhangi bir resimden, simgeden veya herhangi bir bölgeden büyüteç yardımıyla nokta merkezli renkler alabilmenizi sağlar.

Özellikle webmaster'lar için gerekli olan veya değişik renkler elde ederek yeni çalışmalar çıkarmak isteyen kullanıcıların işini görebilen bu programın çalışma sistemi ise oldukça basit ve pratik. Kullanıcı büyüteci sayesinde belirli bir simge veya bölgeyi baz alarak program içerisinden istediğiniz rengi seçebilirsiniz. Program size her renk için birde kod vercek bu kodu web sitenizde de kullanabileceksiniz.

HTML, Delphi, PowerBuilder, Visual Basic Hex, ve Visual C++ olmak üzere birçok programlama dillerini destekler ve size büyük kolaylıklar sağlar.

 

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Chase 2: The Darkening

    Hepimizin ilk çizdiği resim karakterlerinden olan çöp adamların bilgisayar oyunu versiyonlarından birisi daha. Çöp adamların savaşında yerinizi alın. Ücretsiz ve küçük bir oyun olan Paper Chase ile oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Screen Color Picker

    Screen Color Picker, masaüstünüzde yer alan herhangi bir renge ait renk kodlarına erişebileceğiniz kullanışlı bir renk yakalama programıdır.
  • Startup Cop

    Startup Cop ile Windows açılışınızı denetleyebir ve hızlandırabilirsiniz
  • Folder Cleaner

    Folder Cleaner ile çöp dosyaları ve klasörleri silebilirsiniz
  • Advanced Uninstaller PRO

    Advanced Uninstaller PRO sayesinde bilgisayarınızdaki istenmeyen programları ve çöp dosyaları temizleyebilirsiniz
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • OS CLEANER

    OS CLEANER, bilgisayarınız yer eden gereksiz ve çöp dosyaları tespit ederek kaldırmanızı sağlayan son derece kullanışlı ve yararlı bir temizlik dosya temizleme programı.
  • Disk Washer

    Disk Washer ile gereksiz ve geçici dosyaları silerek disk üzerinde boş alan kazanabilir ve çöp dosyalardan kurtularak sistem performansınızı arttırabilirsiniz.