Color Switch

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,071 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Color Switch, rengi değişen topu nesneler arasından geçirmeye çalıştığınız bir oyun.

Color Switch, Windows Phone telefonunuzun yanı sıra düşük donanımlı Windows tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz ufak boyutlu bir beceri oyunu. Görsel açıdan bir şey sunmadığından sistemde varlığı anlaşılmayan oyun iOS ve Android’de oldukça popüler.

Oyunda amacınız objelere değdikçe renk değiştiren topu farklı şekillerden oluşan hareketli nesneler arasından geçirmek. Durmadan zıplayan topu objelerin içinden geçirmek için topun rengiyle objenin renginin aynı olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun haricinde oyunun bir numarası yok.

Sonsuz yapıda tasarlanan oyun arkadaşınızı beklerken, toplu taşımada veya misafirlikte zaman geçirmek adına açıp kısa süreliğine oynarken zevk alacağınız bir yapım.

Erkan Calp

Color Switch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,236 TOPLAM İNDİRME

Topu ekrana tıklayarak hareket ettirin ve hareketli nesnelerin içerisinden geçirerek en yukarıya taşıyın!

Son zamanlarda Android platformunda oldukça popüler bir oyun haline gelen Color Switch, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz türden aksiyon dolu bir oyun.

Oyuna başladığınızda ekrana tıklayarak renkli topu hareket ettirerek çeşitli objelerin içerisinden geçirmeniz gerekiyor. Ancak burada işler hiç de kolay olmuyor. Zira, hareketli objelerin içerisinden geçebilmek için topun rengi ile objelerin renginin aynı olması gerekiyor. Engellerden her geçtiğinizde topun rengi de değişeceğinden işiniz hiç de kolay değil. Challenge ve Race şeklinde iki mod bulunan oyunda, ne kadar iddialı olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Challenge modunda Kolay, Orta, Zor ve Ters gibi zorluk derecelerinde tam 180 bölüm bulunuyor. Eğer iddialı olduğunuzu düşünüyorsanız Race moduna geçerek 30 seviyeyi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Bağımlılık yapacak türden bir oyun olan Color Switch’i hemen indirebilir, telefonunuzu elinizden düşürmeyeceğiniz bir maceraya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Color Switch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
19.5 MB DOSYA BOYUTU

Ekrandaki topu hareket ettirip hareketli objelerin içerisinden geçirerek rekor kırmaya çalışabilirsiniz.

Bağımlılık yapan oyunlar arasına adını yazdırmayı başaran iOS oyunu Color Switch’i oynarken sinirlerinize hakim olmanızı tavsiye ediyoruz.

Color Switch oyununda amacınız, ekrana tıklayarak topu hareket ettirmek ve hareketli nesnelerin arasından geçerek çıkabildiğiniz kadar yukarıya çıkmak. Ancak bu nokta da işler oldukça zorlaşıyor diyebilirim. Çünkü, yukarıya çıkabilmek için topun rengi ile nesnelerin rengi aynı olması gerekiyor. Her nesnenin içinden geçtiğinizde ise topun rengi değişiyor, bu da işinizi oldukça zora sokuyor.

İki farklı oyun modu bulunan oyunda Kolay, Orta, Zor ve Ters gibi seviyelerde 180 bölüm bulunan Challange modu ile oyuna ısınarak kendinizi geliştirebilir, 30 bölümlük Race modunda ise arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

Elinizden düşürmeyeceğinizi düşündüğüm Color Switch oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Color Switch

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Color Switch, renkli topu objeler arasından geçirmeye çalıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Color Switch, bekleme anında tek elle rahatlıkla oynanabilecek mobil oyunlar arasında. Odaklanma sorununuz yoksa ve her defasında baştan başlamaya zorlayan oyunları seviyorsanız sinirleriniz de hakim olabilen biriyseniz tavsiye ederim.

Görsellerin arka plana atılıp oynanışın öne çıkarıldığı yapımlar arasında olan Color Switch, iOS ve Android’de popüler. Windows Phone’da resmi olarak bulunmasa da orjinalinden farksız kopyası bulunuyor. Oyunda amaç renkli topu hareketli objeler arasından geçirerek en tepeye çıkarmak. Sonu olmayan oyunda topun objelerden geçebilmesi için içinden geçeceği objenin renginin kendisiyle aynı olması gerekiyor. Topun rengini dokunuşumuzla değiştiremiyor, doğru zamanı kollayarak objeler arasından geçmesini sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE

    COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE reflekslerinizi sınayan bir yarış oyunu
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç ve mizahi bir platform oyunudur
  • Mussoumano Game

    Mussoumano Game, reklekslerinizi ölçen son derece eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Pinball FX2

    Pinball FX2, Windows 10 cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi pinball oyunu.
  • Leo's Red Carpet Rampage

    Leo's Red Carpet Rampage tarayıcınız üzerinde oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Disney Crossy Road

    Disney Crossy Road, milyonlarca indirmeye ulaşan Crossy Road'un yeni sürümü.