Commute: Heavy Traffic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME

Commute: Heavy Traffic mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Commute: Heavy Traffic oldukça heyecanlı bir oynanışa sahip olan ve bir kere oynadıktan sonra bağımlılığa dönüşebilen mobil oyunlardan biri.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir trafik oyunu olan Commute: Heavy Traffic'de kolay kontroller keyifli bir oynanışla birleşiyor. Normalde araba kullandığımız oyunlarda en yüksek hızı yapmaya ve rakiplerimizi geçmeye çalışırız. Fakat Commute: Heavy Traffic'te araç kullanmanın gerçek zorluğuyla yüzleşiyoruz ve sıkışık trafik arasında kaza yapmadan yol almaya çalışıyoruz.

Commute: Heavy Traffic'teki temel amacımız bize arkadan yaklaşan araçlar bize çarpmadan ilerlemek. Bir yandan da aracımıza fazla gaz verip öndeki araca da çarpmamamız gerekiyor. Biz ilerledikçe yan şeritlerde boşluklar açılıyor ve bu boşluklara kaymamız gerekiyor.

Commute: Heavy Traffic içerisinde birçok farklı araç seçeneği mevcut ve bu araçlar kendilerine haz sürüş dinamiklerine sahip. Bu da bize her yeni araçla birlikte yeni bir oyun tecrübesi sunuyor. Farklı mekanlar da oyun içerisinde yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

Commute: Heavy Traffic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
72.3 MB DOSYA BOYUTU

Commute: Heavy Traffic mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Commute: Heavy Traffic bir kere oynadıktan sonra telefonunuzu elinizden bırakamamanıza sebep olan bir mobil trafik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Commute: Heavy Traffic'de araba kullanmanın gerçek zorluğuyla karşılaşıyoruz. Normalde araç kullandığımız oyunlarda boş yarış pistlerinde rakiplerimizi geçmeye çalışıyoruz. Fakat sıkışık trafikte yol almak ve kaza yapmamamk bu işten çok daha zor. Commute: Heavy Traffic oynarken sürekli boş şeritleri gözlüyoruz ve ilerlemeye çalışıyoruz.

Commute: Heavy Traffic'de arkadan gelen araçlar durmadan yol alırken onların bize çarpmamasını şerit değiştrerek ve aracımızla yol alarak sağlıyoruz. Ayrıca bir yandan da fazla gaz vererek önümüzdeki araçlara çarpmamaya çalışıyoruz. Oyunda ilerledikçe mekanlar değişiyor.

Commute: Heavy Traffic bize birçok farklı araç seçenekleri sunuyor. Bu araçlar kendilerine has sürüş dinamiklerine sahip oldukları için bize farklı oyun tecrübesi sunuyorlar.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Does Not Commute

    Does Not Commute, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Double Traffic Race

    Aynı anda iki arabayı sürebilir misiniz?
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.
  • Traffic Rider APK

    Traffic Rider APK, android platformda oynayabileceğiniz popüler motosiklet yarışı oyunu.
  • Traffic Driver 2 APK

    Sonsuza kadar araba sürmek isteyen oyuncular için Traffic Driver 2 APK, bu fırsatı sunuyor.
  • Heavy Bus Simulator

    Heavy Bus Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Heavy Duty Trucks Simulator 3D

    Heavy Duty Trucks Simulator 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir kamyon sürme simülasyonudur.