Computer File Explorer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızdaki tüm belgelerinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Computer File Explorer, Android cihazlarınızdan dosya ve klasörlere erişim sağlayabileceğiniz bir dosya yöneticisi uygulamasıdır. Bilgisayarınıza bağlanarak, tüm dosyalarınızı akıllı telefonlarınızdan yönetebilirsiniz.

Arayüzü tıpkı Windows'u andıran ve cihazınızın depolama alanlarını, Bilgisayarım'daki gibi Yerel Disk, Çıkarılabilir Disk, Sistem gibi gösteren Computer File Explorer ile dahili ve harici depolamadaki tüm verilerinize kolayca ulaşabiliyorsunuz. Birden fazla sekmeyi aynı anda görüntülemeye izin veren uygulama, bu sayede dosya kopyalama, düzenleme gibi işlemleri daha pratik bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra, ağ üzerindeki bilgisayarınızı tanımlayarak erişim sağlayabileceğniz gibi FTP protokolü üzerinden de dosyalarınızı yönetebiliyorsunuz.

Cihazınızdaki tüm dosyaları türüne göre kategorilendirerek (Resimler, Videolar, Müzikler gibi) kolayca erişmenizi sağlayan Computer File Explorer uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ES File Explorer APK

    ES File Explorer APK olarak yüklenebilen Android dosya yöneticisi. ES File Explorer ile telefonunuzdaki dosyaları kolayca yönetebilirsiniz.
  • AntTek Explorer (File Manager)

    AntTek Explorer (File Manager), Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir dosya yöneticisidir.
  • Solid Explorer File Manager

    Solid Explorer File Manager, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde dosya yönetimi işlerinizi kolayca yapabilmenizi sağlayan gelişniş bir android uygulaması.
  • File Explorer

    File Explorer uygulaması, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanılabilecek bir dosya ve dizin yönetimi uygulaması.
  • WiFi File Explorer PRO

    Android WiFi File Explorer PRO uygulamasıyla kablo karmaşıklığına son vererek verilerinizi kolayca transfer edebilirsiniz.
  • Amaze File Explorer-Powerful APK

    Amaze File Explorer-Powerful APK, akıllı telefonunuzdaki dosyalarınızı kolayca yönetmenize imkan tanıyor.
  • Mi File Manager

    Mi File Manager, dosyalarınıza daha hızlı ulaşmanızı ve yönetmenizi kolaylaştırıyor.
  • File Manager

    File Manager uygulaması, akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı verimli bir şekilde yönetebileceğiniz gelişmiş bir dosya yöneticisidir.