Connect Free WiFi Internet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
634 TOPLAM İNDİRME

Connect Free WiFi Internet uygulaması ile ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulabiliyorsunuz.

Connect Free WiFi Internet uygulaması, Android cihazlarınız için ücretsiz Wi-Fi erişimi olan noktalarını bulmanızı kolaylaştırıyor.

Dışarıda olduğunuz zamanlarda internete bağlanacak mobil veri paketiniz bulunmuyorsa havalimanları, kafeler veya parklar gibi bölgelerde sunulan ücretsiz Wi-Fi bağlantılarından faydalanabilirsiniz. Ancak, bu alanları bulmakta zorlanıyorsanız Connect Free WiFi Internet uygulaması sizlere yardımcı olacaktır. Ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan noktaları sizlere gösteren uygulama, arka planda çalışarak şifresiz Wi-Fi bağlantılarına erişim sağlıyor.

Erişime açık Wi-Fi noktaları arasından en güçlü sinyali aldığı ağa otomatik olarak bağlanan Connect Free WiFi Internet, cihazınızın GPS özelliğini kullanarak harita üzerinden de sizlere ücretsiz Wi-Fi noktalarını gösteriyor. İnternet bağlantınız için hız testi de yapabileceğiniz uygulamada IP adresi, MAC adresi, SSID bulma, şifre bulma ve hız yükseltme gibi ek seçeneklere de ulaşabilirsiniz. Eğer siz de çevrenizdeki ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulmak ve bağlanmak istiyorsanız, Connect Free WiFi Internet uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.
  • FREE WiFi Password Recovery

    FREE WiFi Password Recovery, Android cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'ların şifrelerini saklayarak daha sonra kolayca kullanmanızı ya da paylaşmanızı sağlar.
  • ZPN Connect VPN

    ZPN Connect VPN, tüm Android mobil cihaz sahiplerinin rahatlıkla kullanarak internet üzerinde özgürce gezip istediklere sitelere girebileceği başarılı bir VPN uygulaması.
  • Wifi Analyzer

    WiFi Analyzer uygulaması sayesinde Android cihazınız için en uygun kablosuz ağı tespit edebilirsiniz.
  • WiFi Map

    WiFi Map uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan çevrenizdeki tüm kablosuz internet şifrelerini öğrenebiliyorsunuz.
  • Internet Speed Meter Lite

    Internet Speed Meter uygulaması ile 3G ve WiFi bağlantı hızınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Meteor

    Meteor, Android için mobil (3G, 4.5G, LTE) ve WiFi internet hız testi ölçme uygulaması.
  • FAST Speed Test

    FAST Speed Test, Netflix tarafından ücretsiz sunulan mobil ve WiFi internet hız testi uygulaması.