Conquest 3 Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Conquest 3 Kingdoms ile 3 büyük imparatorluğun macerasını Android cihazlarınızda yaşayın. Kendi imparatorluğunuzu kurun ve dünyanın hükümdarı olun.

Conquest 3 Kingdoms, Çin temalı bir simülasyon ve strateji oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

MainGames geliştirdiği, son dönemlerde birçok oyuncu tarafından sevilen Conquest 3 Kingdoms, Android kullanıcılarını bekliyor. Çin temalı simülasyon ve strateji oyunu olan Conquest 3 Kingdoms ile tarihin bir parçası olun, kendi imparatorluğunuz ile dünyayı yönetin.

3 büyük imparatorluğun hikayesini barındıran bu oyunda imparatorluğunuza dikkat edin, günün 24 saati saldırıya açık konumda. Uyurken bile başka hükümdarların saldırısına uğrayabilirsiniz. Nadir eşyalar toplayıp, anka kuşu gibi mitolojik yaratıklara sahip olabilir, bunlarla rakiplerinize korku salabilirsiniz. Başka oyunculara karşı vereceğiniz bu amansız mücadeleyi sakın kaçırmayın.

Batuhan Kavruk

Conquest 3 Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Conquest 3 Kingdom ile 3 imparatorluk hikayesinin hükümdarı, dünyanın yöneticisi olun. Gerçek oyunculara karşı amansız mücadeleye siz de katılın.

Conquest 3 Kingdom iOS için simülasyon ve strateji oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

Çin temasının harika bir şekilde işlendiği Conquest 3 Kingdom ile rakiplerinize korku salmaya hazır olun. MainGames'in geliştirdiği bu oyun, Çin temasıyla dikkat çekiyor. Strateji elementlerinin bolca bulunduğu Conquest 3 Kingdom'de tek yapmanız gereken imparatorluğunuzu kurmak, rakiplerinizi yenmek ve dünyanın hükümdarı olmak.

Oyun içerisinde oyun içi eşyaları ve ürünleri toplayarak imparatorluğunuzu daha da güçlendirebilir, sizlere 7/24 saldırabilecek konumda olan düşmanlarınıza karşı rahatça ayakta durabilirsiniz. Ejderhalar gibi mitolojik yaratıkların da kullanılabildiği bu macerayı sakın kaçırmayın. 

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chibi 3 Kingdoms

    Chibi 3 Kingdoms'da tüm ülkeyi fethetmek için arkadaşlarınızla birlik olun.
  • Art of Conquest

    Art of Conquest, fantastik dünyada geçen gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Total Conquest

    Total Conquest, Android cihazlarınız üzerinde dünya üzerindeki birçok oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Game of Thrones: Conquest

    Game of Thrones: Conquest (Taht Oyunları), dizinin karakterlerinin yer aldığı Android strateji oyunu.
  • War Planet Online: Global Conquest

    War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft'un Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir MMO savaş oyunu.
  • Brave Conquest

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil strateji oyunu
  • Anger of Kingdoms

    Anger of Kingdoms ücretsiz bir mobil strateji oyunudur
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.