Construction Crew

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Construction Crew, ilginç konseptiyle dikkatleri üzerine toplayan bir bulmaca oyunu.

Bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız ve bu kategoride farklı konsepte sahip bir oyun deneme niyetindeyseniz Construction Crew'a göz atmanız yerinde olacaktır.

Ücretsiz olmasına rağmen eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Construction Crew'da kontrolümüze inşaat araçlarını alıyor ve bölümlerdeki bulmacaları bu araçları yönlendirerek çözmeye çalışıyoruz. Söz konusu araçlardan 13 adet mevcut ve tahmin edebildiğiniz gibi her birinin özelliği farklı.

Bölümlerdeki bulmacalar da araçların sahip oldukları bu özellikleri kullanmaya yönelik. Elbette işin içerisinden çıkabilmek için biraz hayalgücü ve zihin çalıştırmak gerekiyor. 120'den fazla bölüme sahip olan Construction Crew, çabuk tükenmiyor ve uzun süreli bir oyun deneyimi sunuyor. Gelişmiş fizik motoru ve etki-tepki efektleri dikkat çeken unsurlar arasında.

Özellikle çocukları için akıl yürütmeyi ön plana çıkartan bir oyun arayan ebeveynler bu oyuna bayılacaktır. Fakat en az küçük oyunseverler kadar yetişkinler de bu oyunu oynarken keyif alabilir.

Emircan Erdoğan

Construction Crew

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
37.3 MB DOSYA BOYUTU

Construction Crew'da inşaat araçlarını kullanarak bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Construction Crew, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. İlginç bir oyun konseptine sahip olan bu oyunda inşaat araçlarını kullanarak bölümlerdeki bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Oyun özellikle zihin çalıştıran bir oyun arayışında olan kullanıcıların dikkatini çekecektir. Hem simülasyon hem de bulmaca oyunu öğelerini kombine ettiği için Construction Crew'un hedef kitlesi bir hayli geniş.

Oyundaki araçları kontrol edebilmek için ekranda konuşlandırılmış olan yönlendirme butonlarını kullanmamız yeterli oluyor. Fakat bu noktada hem hassasiyet hem de doğru işlemleri yapmak önem kazanıyor. Bulmacanın nasıl çözüleceğini bulmuş olsak bile aracı doğru bir şekilde yönlendirip bulmacayı çözüme ulaştırmak işin başka bir boyutu.

Oyunda kullanılan gelişmiş fizik motoru gerçekçiliği pekiştiren unsurlar arasında. Etki ve tepki görüntüleri gerçekçi bir şekilde ekrana yansıtılıyor. Oyunda 120'den fazla bölüm olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ground Up Construction

    İnşaatın zorlu yanlarını test etmeye hazırlanın.
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.
  • Construction City 2

    Construction City 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz inşaat oyunu.
  • Construction Simulator 2

    Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Simulator PRO 17

    Construction Simulator PRO 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Crane Hill Climb

    Construction Crane Hill Climb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kepçe operatörü simülasyonudur.
  • Construction Simulator 2014

    Construction Simulator 2014 inşaat ve iş makinelerini kontrol ettiğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Construction Trucker 3D Sim

    Construction Trucker 3D Sim inşaat simülasyonu oyunlarından hoşlananların göz atması gereken alternatiflerden bir tanesi.