Contact Lenses Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Contact Lenses Time, lens kullananların lens değişim sürelerini takip ederek vakti geldiğinde haber veren yararlı bir Android sağlık uygulaması.

Contact Lenses Time, Android telefon ya da tabletleriniz üzerinde lenslerinizi ne zaman değiştirmeniz gerektiğini geri sayım ile takip edebileceğiniz yararlı bir sağlık uygulaması.

Sağ ve sol göz için ayrı ayrı geri sayımlar oluşturma desteği sunan bu uygulama renkli arayüzü ve modern tasarımı ile oldukça kullanışlı. Farklı kullanım sürelerine sahip olan göz lenslerinin kullanım süreleri dolduğunda yani değiştirmeniz gerektiğinde sizi uyaran bu uygulamaböylelikle kafanızda ne zaman takmıştım bu lensleri sorusu oluşmasını önlüyor ve üzerinizden ufakta olsa bir yük almış oluyor.

Sadece lens kullananların tercih etmesi gereken bu uygulama ile dilediğiniz zaman lenslerinizin kalan kullanım sürelerini görebiliyorsunuz. Eğer bu tür bir uygulamanın size yararlı olacağını düşünüyorsanız indirmenizde fayda var. Uygulamanın ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı sürümü bulunuyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Water Time

    Water Time, Android telefonunuz üzerinden günlük olarak içtiğiniz su miktarını kontrol eden bir sağlık uygulamasıdır.
  • Sleep Time - Alarm Clock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz alarm uygulamasıdır.
  • The Last Contact

    The Last Contact, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Contact Lock

    Contact Lock ile rehberinizi şifreleyerek koruyabilirsiniz.
  • UberSync Facebook Contact Sync

    UberSync Facebook Contact Sync, rehberinizde bulunan kişilerin resimlerini Facebook üzerinden çekerek hepsinin resimlerinin olmasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Ready Contact List

    Ready Contact List, Android mobil cihazlarınız üzerindeki standart rehber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz çok daha kullanışlı ve pratik bir Android uygulamasıdır.
  • Sms Contact Kaydet

    Sms Contact Kaydet, Android telefonlarınız üzerinde kişi listenize eklemek istediğiniz kişileri sizin yerinize kolayca kaydetmeye yarayan oldukça faydalı bir uygulamadır.
  • Contact Photo

    WhatsApp kişilerinizin profil fotoğrafını, rehberdeki kişi resimleri olarak ayarlayabilirsiniz.