Contacts Backup -- Excel & Email Support

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Contacts Backup ile rehberinizi saniyeler içerisinde yedekleyebilir, yeni telefonunuza aktarabilirsiniz.

Contacts Backup, telefon rehberiniz binlerce kişiden oluşsa dahi kişilerinizi çok kısa bir sürede yedekleyebilen hızlı ve pratik bir mobil uygulama. Yeni bir telefon satın aldıysanız, rehberinizi zahmetsizce nasıl aktaracağınızı düşünüyorsanız bu uygulama tam size göre.

Rehber yedeklemeyi en basit hale getiren uygulama, içe aktar ve dışa aktar olmak üzere 2 sekmeden oluşan basit bir arayüz ile geliyor. Uygulamanın rehberinize erişimine izin verdikten sonra tek yapmanız gereken yedeğin gönderileceği e-posta adresini girmek. Saniyeler içerisinde belirttiğiniz e-posta adresinize yedekleme zamanı, cihaz ismi ve yedeğinizi içeren bir e-posta gönderiliyor. Yedeklenen rehberinize Microsoft Excel yazılımı üzerinden bakabiliyor, QR kodu uygulama içerisindeki barkod okuyucudan okutup rehberinizi yeni telefonunuza aktarmış oluyorsunuz.

Not: Üreticiye göre, rehber yedeğiniz geçici olarak sunucuda tutuluyor ve bir hafta içerisinde otomatik olarak siliniyor. Dilerseniz rehberiniz yedeklendikten hemen sonra kendiniz de silebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Contacts Backup -- Excel & Email Support

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
14.1 MB DOSYA BOYUTU

Contacts Backup, rehberinizi Excel dosyası olarak dışa aktaran, karekod ile geri yükleme kolaylığı sunan bir uygulamadır.

Contacts Backup, tek dokunuşla telefon rehberinizin yedeğini alabileceğiniz basit ve etkili bir uygulamadır. Şu ana kadar 30 milyondan fazla yedeklemenin gerçekleştirildiği uygulama binlerce kişiden oluşan rehberinizi saniyeler içerisinde belirttiğiniz e-posta adresinize Excel dosyası formatında gönderiyor.

Contacts Backup ile tüm kişilerinizi yedekleyebilir, yeni satın aldığınız cihazınıza butona dahi dokunmadan geri yükleyebilirsiniz. Nasıl mı? Rehberinizin yedeğini almak için öncelikle Export sekmesine dokunun. E-posta adresinizi yazdıktan sonra Export butonuna dokunun. Birkaç saniye içerisinde e-posta adresinize rehber bilgileriniz gelecek. Yedeklenen kişi sayısı, yedekleme tarihi, rehberinizi içeren Excel dosyasının haricinde sol tarafta QR Code göreceksiniz. Bu QR Code rehberiniz oluyor. Rehberinizi yeni cihazınıza aktarmak istediğinizde Contacts Backup uygulamasını açıyor ve Import sekmesine dokunuyorsunuz. Scan QR Code butonuna dokunduğunuzda telefonunuzun kamerasını e-posta adresinizdeki QR Code’a tutuyorsunuz ve rehberiniz yeni cihazınıza aktarılmış oluyor.

Hem kullanımı basit, hem hızlı, hem de başarılı bir rehber yedekleme uygulaması arıyorsanız Contacts Backup’ı öneririm.

Erkan Calp

Contacts Backup -- Excel & Email Support

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Contacts Backup, rehberinizi Microsoft Excel dosyası formatına e-posta adresinize gönderen bir yedekleme uygulamasıdır.

Telefon rehberinizin yedeğini alabileceğiniz kolay ve güvenli bir uygulama arıyorsanız Contacts Backup, sizin için geliştirilmiş bir uygulama diyebilirim. Rehberinizin yedeğini Excel dosyası formatında e-posta olarak gönderen uygulama yedekleme işinde oldukça başarılı.

Contacts Backup, tek dokunuşla tüm kişilerinizi yedekleyebileceğiniz harika bir uygulama. Kullanımı da son derece basit. E-posta adresinizi giriyor ve Export butonuna dokunuyorsunuz. Çok geçmeden rehberiniz Microsoft Excel dosyası formatında gönderiliyor.

Not: Windows Phone’da kişilerinizi tekrar aktarma şansına sahip değilsiniz. iOS ve Android uygulamalarında e-postada ayrıca karekod da gönderiliyor, karekodu okutarak rehberinizi hemen yeni telefonunuza alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sms & Contacts Backup

    Sms & Contacts Backup, Android telefonlarınızdaki mesajları ve telefon numaralarını yedekleyerek daha sonra ihtiyaç duyduğunuzda geri getirmenizi sağlayan yararlı bir uygulama.
  • My Contacts Backup

    My Contacts Backup ile rehberinizi yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
  • Duplicate Contacts

    Rehberinizde aynı kişiye ait birden fazla numara kayıtlıysa, Duplicate Contacts uygulaması ile temizleyebilirsiniz.
  • Orange Backup

    Orange Backup, Android cihazınız üzerindeki tüm verileri çevrimiçi ortamda yedekleyebileceğiniz yardımcı bir uygulamadır.
  • ASUS Dialer & Contacts

    Android cihazlarınızda kayıtlı kişilerinizi kolayca yönetebilirsiniz.
  • Excel to PDF

    Excel to PDF uygulamasıyla Android cihazınızdaki Excel dosyalarını PDF formatına kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • SMS Backup+

    SMS Backup+ sayesinde Android cihazlarınızdaki SMS ve kişilerinizi ücretsiz olarak yedekleyebiliyorsunuz.
  • SMS Backup & Restore

    SMS Backup & Restore ile mesajlarınızın yedeğini alabilir ve geri yükleyebilirsiniz.