Contakk

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Contakk, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dijital kartvizit uygulamasıdır.

Contakk, çevrenizle olan iş bağlantılarınız için dijital kartvizit oluşturabileceğiniz küçük bir uygulama ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnsanların sizinle iletişime geçmesini daha basit ve kolay bir hale getiren Contakk sayesinde, kişisel bilgilerinizi dijital ortama aktarabilir ve birkaç tıklama ile başkalarıyla paylaşabilirsiniz. 

Contakk uygulamasını indirdiğinizde LinkedIn hesabınız veya e-mail adresinizle kayıt olduktan sonra giriş yapıyor ve kendinize bir kartvizit oluşturuyorsunuz. Burada ne iş yaptığınızı, mail adresinizi, telefonunuzu vs. yazmanız yeterli. Size özel oluşturulan Contakk linki sayesinde insanlar bilgilerinize siz izin verdiğiniz taktirde kolayca ulaşabilecek. Daha sonra Paylaş dediğiniz zaman kişinin e-mail adresini yazmanız gerekecek. Küçük bir bilgi notu da ekledikten sonra çevrenizle bilgilerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Özellikleri

  • Size özel Contakk linki
  • İletişim bilgilerini kolaylıkla paylaşma imkanı
  • Özel veya farklı amaçlarla kart oluşturabilme
  • Karşı taraftan arama ve kart talep edebilme

Tamamen ücretsiz olan bu basit ve kullanıştı uygulamayı, özellikle iş dünyasında yanında kartvizit dolaştırmaktan sıkılan kullanıcılar için önerebilirim. Kişisel bilgileri paylaşmayı çok basit bir hale getirmesi nedeniyle bu tarz uygulamaların işimizi kolaylaştıracağı aşikar.

Gökhan Abay

Contakk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Contakk, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dijital kartvizit uygulamasıdır.

Contakk, oldukça basit ve kullanışlı dijital kartvizit uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bu uygulamada, iş dünyasına işinizi kolaylaştıracak bir kartvizit oluşturabilir, buna sizinle ilgili tüm iletişim bilgilerini ekleyerek çevrenizle paylaşabilirsiniz. Özellikle iş dünyasında bu tür bir uygulamaya ihtiyaç duyanların mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Contakk uygulaması ilk başta da söylediğim gibi çok basit ve kullanışlı olmuş. İnsanların sizinle iletişime geçmesine yardımcı olmak için iletişim detaylarınızı yazdığınız bir kartvizit oluşturuyorsunuz, daha sonra contakk.com/gokhan gibi bir linke sahip olacaksınız. Buraya e-postanızı, web sitenizi vs. yerleştirebilirsiniz. Amacımız iş dünyasında işimizi kolaylaştırmak olduğundan bu iletişim bilgilerimizi herkesle paylaşabiliriz. Bunların yanında tamamen işinize odaklı veya kişisel kartvizitler oluşturma imkanınız var.

Hem ücretsiz hem de gerçekten kullanışlı bir dijital kartvizit uygulaması arıyorsanız Contakk'ı indirmenizi öneririm. Çok küçük boyutta olması ve sadece amaca yönelik olması nedeniyle işinizi görecektir.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.