Cooking Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Cooking Dash, yemek pişirmeyi sevenlerin beğeneceği bir simülasyon oyunudur. Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunu indirdiğinizde 6 bölümü ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz fakat ardından oynamaya devam etmek isterseniz tam versiyonu satın almanız gerekiyor.

Gerçekten eğlenceli bu oyunla yemek pişirerek boş vakitlerinizi geçirebilirsiniz. Oyunda gelen müşterileri mutlu etmeli böylece devamlılığı arttırmalısınız. Mutfağınızda burgerden sushi'ye kadar istediğiniz her şeyi pişirebilirsiniz.

Oyunda aynı anda hem garson hem aşçı siz olacaksınız. Yemekleri yapacak, müşterileri masalara oturtacak, yemekleri servis edecek ve bu sayede bahşiş toplayacaksınız. Eğer Diner Dash isimli oyunu oynadıysanız aşina olacağınız bu oyunu seveceğinizi düşünüyorum.

Hızlandırma amaçlı güçlendiricileri kullanabilir, dekorunuzu değiştirebilir ve güzelleştirebilirsiniz. Eğer tam versiyonu satın alırsanız eğlenceli gurme restoranlar, bir çok bölüm ve dünyanın her yerinden lezzetli yemek tarifleri sizi bekliyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

Cooking Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
45.3 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Dash tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir restoran işletme oyunudur.

Cooking Dash çocuksu dinamikleri ve eğlenceli grafikleriyle daha çok ufak yaştan oyunseverlere hitap eden bir oyundur. iPhone ve iPad cihazlar üzrine tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Cooking Dash’te bir restoran işletmenin tüm zorluğunu hissedeceksiniz.

Dünya üzerinde 20 milyondan fazla kişi tarafından oynandığı iddia edilen bu oyundaki amacımız restoranımıza gelen müşterileri memnun etmek ve karınlarını güzel yiyeceklerle doyurmak. Bunun için oldukça zor bir mücadele vermemiz gerekiyor çünkü çok sayıda müşteriye aynı anda yemek pişirmek oldukça zor bir görevdir. Oyunda hamburgerler, suşiler, lezzetli patates kızartmaları, çikolatalı kurabiyeler ve ağız sulandıran yemekler yapmamız gerekiyor.

Elbette tüm iş restorana gelen müşterilerin siparişlerini yetiştirmekle bitmiyor. Oyunda aynı zamanda restoranımızı güzelve dekore etmeliyiz ve gelen misafirleri hoş bir şekilde karşılamalıyız. Oyun her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da belli bir miktar ücret ödeyerek tam sürüme sahip olabilirsiniz. Tam sürümde 5 farklı restoran, daha fazla eşya ve farklı yemek türleri bulunuyor.

Genel olarak keyifli bir çizgide ilerleyen Cooking Dash özellikle çocukların uzun süre başından kalkamayacağı türden bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Masha and Bear: Cooking Dash

    Masha and Bear: Cooking Dash, 2 - 8 yaş arası çocuklar için uygun yemek yapma, pişirme oyunu.
  • Cooking Dash 2016

    Cooking Dash 2016, restonarana gelen müşterilere istedikleri yemekleri yaparak onları memnun etmeniz gereken ücretsiz bir Android restoran işletme oyunu.
  • Cooking Breakfast

    Cooking Breakfast'ta lezzetli kahvaltı sofraları kurma görevini üstleniyoruz.
  • Cooking Games

    Cooking Games sunulan malzemelerle farklı yemekler yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • COOKING MAMA

    COOKING MAMA'da malzemeleri kullanarak lezzetli yemekler yapmaya çalışıyoruz.
  • Dolphy Dash

    Dolphy Rush, Android işletim sistemi tabanlı mobil cihazların bütünün çalışabilen bir tür çocuk oyunudur.
  • Cooking Craze

    Cooking Craze, pastanelerden 5 yıldızlı restoranlara her yerde çalıştığımız zaman yönetimi oyunu.
  • Cooking Live APK

    Cooking Live APK ile Android cihazınızda restoran işletebileceksiniz.