COOKING MAMA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
343 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

COOKING MAMA'da malzemeleri kullanarak lezzetli yemekler yapmaya çalışıyoruz.

COOKING MAMA, yemek yapma oyunlarına ilgi duyan ve bu kategoride ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir oyun arayan Android cihaz sahiplerinin ilgisini çekebilecek bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda hamburger ve pizza birbirinden lezzetli yemekler yapmaya çalışıyoruz.

Oyunda yemekleri hazırlarken belirli tariflere sadık kalmamız gerekiyor. Düzinelerce malzeme olduğu için tüm malzemeleri doğru ölçülerde pişirip harmanlamak, önemli bir yere sahip. Farklı tarifleri birleştirerek ortaya ilginç yemekler çıkarmamız da mümkün kılınmış.

Oyun temel olarak çocuklara yönelik tasarlandığı için kontroller de bir o kadar basit. Kısa sürede kavranabilen kontroller ve oyunun basit atmosferi, çocukların zorlanmadan adapte olmasını sağlıyor. Tarifleri uygularken çocuklar hem yiyecekleri tanıma hem de istediklerini yapabildikleri için yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı yakalıyor.

Başarılı bir oyun yapısına sahip olan COOKING MAMA, çocuklarına faydalı olabilecek bir oyun arayan ebeveynlerin de ilgisini çekebilecek bir yapım.

Emircan Erdoğan

COOKING MAMA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
77.7 MB DOSYA BOYUTU

COOKING MAMA, çocukların epey ilgisini çekecek türden bir yemek yapma oyunu.

COOKING MAMA, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş bir yemek yapma oyunu olarak göze çarpıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz bu oyun özellikle minik oyunseverlerin ilgisini çekebilecek türde hazırlanmış. Basit kontrol mekanizması, eğlenceli atmosferi ve sevimli karakterleri ile bu oyun çocukların vazgeçilmezleri arasında olmaya aday.

Gerçek hayatta yemek yaparken yaşadığımız deneyimler aynı şekilde bu oyuna da yansıtılmış. Mutfağa adım attığımız andan itibaren aynı anda birçok görevle başa çıkmak zorunda kalıyoruz. Örneğin bir yandan sebzeleri doğrarken bir yandan tavada pişen etleri kontrol etmeliyiz. Yiyeceklerin az veya fazla pişmesi, başarısız olmamıza sebep oluyor.

COOKING MAMA'nın en iyi yanlarından birisi de birçok farklı yemek tarifine sahip olması. Bu tarifleri kombine ederek ortaya yenilerini çıkartabiliyoruz. Bu sayede belirli kalıplar arasında sıkışmadan, yaratıcılığımızı konuşturabiliyoruz. Bu tarz detayların, çocukların düşünsel faaliyetlerine ve karar verme mekanizmalarına katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla COOKING MAMA sıradan bir oyun olmaktan ziyade aynı zamanda eğitici bir deneyim sunuyor.

Çocuğunuza faydalı olacabilecek eğlenceli bir oyun arıyorsanız COOKING MAMA'ya göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cooking Breakfast

    Cooking Breakfast'ta lezzetli kahvaltı sofraları kurma görevini üstleniyoruz.
  • Cooking Games

    Cooking Games sunulan malzemelerle farklı yemekler yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • Masha and Bear: Cooking Dash

    Masha and Bear: Cooking Dash, 2 - 8 yaş arası çocuklar için uygun yemek yapma, pişirme oyunu.
  • Cooking Dash

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Mama

    Mama isimli bu uyuglamayı kullanarak çocuğuna oyuncak ve giyecek ürünleri satın alabilirsiniz.
  • Kolaymama

    Kolaymama uygulamasıyla evcil hayvanlarınıza mama ve diğer ürünleri Android cihazlarınız üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.
  • Mama Hawk

    Gökyüzünü yönetin, yavruları besleyin ve avınızı sürpriz yaparak yakalayın.
  • Cooking Craze

    Cooking Craze, pastanelerden 5 yıldızlı restoranlara her yerde çalıştığımız zaman yönetimi oyunu.