Counter Terrorist-SWAT Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
429 TOPLAM İNDİRME

Counter Terrorist-SWAT Strike mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Counter Terrorist-SWAT Strike eğer bilgisayarlarınızda Counter Strike yaşadığınız eğlenceyi mobil cihazlarınıza taşımak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Counter Terrorist-SWAT Strike'da güvenlik güçleri ve teröristler arasındaki savaşlara katılıyoruz. Kahramanımızı seçiyoruz, silahlarımızı kuşanıyoruz ve savaş alanına çıkarak düşmanlarımızı sırayla yok etmeye çalışıyoruz.

Counter Terrorist-SWAT Strike'da, Counter Strike'tan hatırlayacağımız Dust gibi haritalarda savaşabilmekteyiz. Silah seçeneklerimiz arasında da MP5, AK-47, M4, Desert Eagle gibi klasik Counter Strike silahları yer almakta.

Counter Terrorist-SWAT Strike'da savaşırken kahramanınız nişan aldığında otomatik ateş ediyor. Oyuna genüz manuel ateş seçeneği konulmamış, bu nedenle otomatik ateş biraz canınızı sıkabilir. Oyunun online savaşlara yer vermemesi, sadece botlara karşı savaşıyor oluşunuz ise Counter Terrorist-SWAT Strike'ın en büyük eksiği. Neyse ki oyunun grafik kalitesi oldukça yüksek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SWAT TEAM: Counter Terrorist

    SWAT TEAM: Counter Terrorist mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Counter Terrorist SWAT Shoot

    Counter Terrorist SWAT Shoot mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Counter Terrorist 2 - Gun Strike

    Counter Terrorist 2 - Gun Strike, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.
  • Stop Terrorist

    Stop Terrorist, Counter Strike'a benzeyen bir FPS oyunu.
  • Anti Terrorist War Duty Heroes

    Anti Terrorist War Duty Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri bir oyundur.
  • Counter Terrorist Shoot

    Counter Terrorist Shoot mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Counter Attack APK

    Counter Attack APK, Counter Strike benzeri mobil oyunlar arasında. CS Go benzeri oyun arayan Android telefon kullanıcılarına öneririz.
  • Counter Strike APK

    Counter Strike klasik FPS oyununun mobil versiyonudur