Covet Fashion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
687 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Covet Fashion oyunundaki amacımız gerçek kıyafetleri kullanarak karakterimizi en güzel şekilde giydirmek.

Covet Fashion, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında oynayabilecekleri bir moda oyunu olarak karşımıza çıktı ve benzerlerine göre oldukça yüksek bir kaliteye sahip diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulması ve hem bir oyun hem de satın alma uygulaması olması sayesinde modadan hoşlananların ve en son trendleri takip edenlerin beğenisini kazanmayı başaracaktır.

Oyundaki temel amacımız, varolan karakterlerimize en uygun kıyafet kombinlerini giydirmek ve daha sonra karakterimizi diğer kullanıcıların oylamasına sunmak. En beğenilen kullanıcı karakterinin top listelerde yer alması ve böylece herkesin ondan haberdar olması da mümkün. Oyunda yer alan tüm kıyafetlerin gerçek dünyadaki markalardan alınmış olmaları sayesinde karakterlerinizin gerçek elbiseler giydiklerinden de emin olabiliyorsunuz.

Uyguladığınız kombinlerde yer alan giyecekleri satın almak isterseniz, o kıyafetin satıldığı mağazaların web sayfaları da uygulama içerisinden sunuluyor ve böylelikle hem bir oyun hem de kaliteli satın alma deneyimi yaşamak mümkün hale geliyor. Oyunun Türkçe dil seçeneğine sahip olmaması ve çalışırken internet bağlantısı gerektirmesi ise karşımıza çıkan çeşitli dezavantajlar arasında yer alıyor. Ancak arayüzünün kolay kullanımı ve geniş seçeneklerin bu eksiklikleri telafi edeceğine inanıyorum.

Tabii ki siz de hem diğer kullanıcıların hem de arkadaşlarınızın gardırobunu görme, oylama ve önerilerde bulunma tercihine sahipsiniz. Böylelikle yeni arkadaşlar bulmak ve onlarla etkileşime geçerek fikirlerini alma imkanı doğuyor.
Eğer bir moda tutkunuysanız ve mobil cihazınızın başında keyifli vakit geçirmek istiyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Covet Fashion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
72.5 MB DOSYA BOYUTU

Covet Fashion ile iPhone ve iPad cihazlarınızda keyifli bir kız giydirme oyunu oynayabilir ve gerçek kıyafetler satın alabilirsiniz.

Covet Fashion oyunu, iPhone ve iPad’leriniz üzerinde keyifle oynayabileceğiniz bir elbise giydirme ve moda oyunu olarak adlandırılabilir. Hem çok geniş seçeneklere sahip olan hem de bunların hepsini kolayca kullanılabilir bir şekilde sunan oyun, ücretsiz olarak sunuluyor ve böylece moda meraklılarının beğenisini kazanmayı başaracaktır.

Oyunda yer alan karakterimizi, içerisindeki hazır kıyafetler ile giydirmek, saç şekillerini ve makyajı uygulamak, ardından da diğer kullanıcıların kombinimize puan vermelerini sağlamak esas hedefimiz. Böylece en yüksek puana sahip olanlar belirlenebiliyor ve oyun oldukça rekabetçi bir hale geliyor. Oyunda yer alan tüm kıyafetlerin gerçek dünya markalarının modelleri olması sebebiyle oldukça etkileyici olduklarını ve karakterleri çok daha güzel gösterdiklerini belirtmek gerekiyor.

Dileyen kullanıcılar bu kıyafetlerin gerçek satış sitelerine gitmek için kullanabilecekleri bağlantıları da uygulama içerisinde bulabilirler. Böylelikle oyunun hem bir satın alma uygulaması hem de keyifli bir moda oyunu haline geldiğini de söyleyebilirim.

İsteyen kullanıcılar arkadaşlarını da Covet Fashion içerisinden ekleyerek onlarla tatlı bir rekabet içerisine girebiliyorlar. Başkalarının olduğu kadar elbette sizin de onlara puan verme şansınız olduğundan dolayı sadece karakterinizi tasarlarken değil, başka karakterleri gezerken de keyif alacağınızı düşünüyorum.

Oyunda maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor ve çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Ancak arayüzünün yeterince sade ve hızlı çalışır bir şekilde tasarlanması sayesinde oyununuz esnasında herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Denemeden geçmemeniz gereken giydirme oyunları arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fashion Story

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Bella Fashion Design

    Moda dünyasını keşfedeceğiz.
  • Fashion House

    Fashion House Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir model giydirme oyunudur.
  • Fashion Icon

    Android Fashion Icon oyununda modanın nabzını tutarak Paris sokaklarını altüst edin.
  • Barbie Magical Fashion

    Barbie Magical Fashion, Barbie kızımızı prensesler gibi güzel bir şekilde giydirmeniz gereken eğlenceli bir Android kız oyunu.
  • Barbie Fashion Closet

    Barbie Fashion Closet, Android telefon ve tablette ücretsiz oynanabilen Barbie bebek giydirme, makyaj, saç yapma oyunu.
  • Fashion Freax

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.
  • Fashion Kaleidoscope

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.