Cradle of Egypt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,082 TOPLAM İNDİRME
181.01 MB DOSYA BOYUTU

Cradle of Egypt, 3'lü eşlemeler yaparak tamamlamaya çalışacağınız bulmacalar ile aynı zamanda bir şehir kuracağınız eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Cradle of Egypt, bilgisayar ve Mac kullanıcılarının yakından tanıdığı Cradle serisi bulmaca oyunlarından bir tanesidir. Oyunun Windows versiyonunu ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirerek deneme fırsatı bulabilirsiniz. Beğenmeniz durumunda ücretli versiyonunu almanızı öneririm.

Oldukça etkileyici grafiklere sahip olan oyunun müzikleri de özenle seçilmiş ve sizi çıkacağınız yolculukta bambaşka bir havaya sokuyor. 3'lü eşleme ve şehir kurma oyunları bir araya getirilerek hazırlanan oyundaki amacınız, büyük bir krallık kurmak. Tabi bunu yapabilmek için oldukça uğraşmalısınız. Çünkü ilk başta ufak bir köyde başlıyorsunuz. Kaynaklar elde ederek ve bulmacaları çözerek yeni ve lüks binalar yaptırarak yavaş yavaş büyümeye başlamalısınız.

100'den fazla farklı bölüm bulunan oyunda, size verilen ödüller ve kupalar oyunu daha da iştahlı bir şekilde oynamanızı sağlıyor. Yeni yapacağınız binaların planlarını elde etmek için çözmeniz gereken minik bulmacalar da oldukça eğlenceli diyebilirim.

Son zamanlarda farklı oyun kategorilerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan yeni oyunları denemek hoşunuza gidiyorsa, Cradle of Egypt'ı da mutlaka denemelisiniz. En iyilerden bir tanesi diyebileceğim oyunu ücretsiz olarak indirerek hemen oynaqmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Cradle of Egypt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
221 MB DOSYA BOYUTU

Cradle of Egypt, iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz yeni, eğlenceli ve ücretsiz bir 3'lü eşleme oyunudur.

Cradle of Egypt, 3'lü eşleme ve şehir kurma oyunlarını muhteşem bir şekilde birleştirerek oluşturulan eğlenceli ve heyecanlı bir iOS bulmaca oyunudur.

Sadece iPad'ler üzerinde oynayabileceğiniz oyunda çıkacağınız keyifli yolculuğa hazırmısınız?

Ufak bir köyden başlayarak, tüm zamanların en büyük krallığını kurmaya çalışacağınız oyunda yeni plan ve şablonlar için çözmeniz gereken bulmacalar bulunuyor. Bulmacalar içerisinde en az 3 aynı elementi yan yana getirerek eşlemeli ve bölümleri teker teker geçmelisiniz.

Özellikler:

  • 100'den fazla bölüm
  • Kaynak toplayarak şehir inşa etme
  • Çözülmesi gerek mini bulmaca oyunları
  • Ödül ve kupalar
  • Etkileyici grafik ve ses efektleri

Uygulamanın ücretli versiyonunu satın almadan ücretsiz olarak iPad'lerinize indirerek deneyebilir ve kilitli bölümleri birer birer açarak ilerleyebilirsiniz. Farklı oyun türlerinin birleştirilmesiyle oluşturulan yeni ve heyecanlı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız, Cradle of Egypt'ı mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egypt: Old Kingdom

    Egypt: Old Kingdom, Steam üzerinden satın alınabilen bir strateji oyunudur.
  • Curse of Anabelle

    Curse of Anabelle PC İndir: Türk yapımı hikaye tabanlı macera korku bulmaca oyunu Curse of Anabelle Steam'de!
  • Adventure of Stars

    Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Abyss: The Wraiths of Eden

    Abyss The Wraiths of Eden ile gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz
  • Mirrors of Albion

    Mirrors of Albion, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli gizli eşya bulma oyunlarından biri.
  • Milkmaid of the Milky Way

    Milkmaid of the Milky Way retro tarzda grafiklere sahip olan bir macera oyunudur
  • World of Goo

    Goo dünyasında şirin yaratıkları kuleler yapmak için kullanırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Eğlenceli 2 boyutlu grafikleri ile oynamaktan sıkılmayacağınız bu oyun ile eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.