Craft Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Craft Tank, tank ve savaş oyunları sevenlerin ilgisine çekebilecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir android oyunu.

Craft Tank, popüler Sandbox oyunu Minecraft tasarımına benzer şekilde hazırlanan bir Android tank oyunu. Eğer tank ve savaş oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Craft Tank'ı ücretsiz olarak indirip denemenizde fayda var.

Düşman tanklarının hepsini yok etmeye çalışacağınız oyunda ne kadar başarılı olursanız o kadar altın kazanıyorsunuz. Kazandığınız altınları yeni tank almak için kullanabilirsiniz. Farklı bölümler bulunan oyunda bölümler bölümlerden kazandığınız yıldızlar sayesine altın kazanma oranınızı arttırabiliyorsunuz.

Rakip tankları yok ederken diğer tanklardan kendinizi korumanız gerekiyor. Bunu yapmak için ise bölümlerdeki duvar bloklarını kullanıp arkalarına saklanabilirsiniz. Kalite ve grafik kalitesi açısından eski atari oyuları tadında olan Craft Tank, saatlerce sıkılmadan oynayabileceğiniz bir savaş oyunu.

50 farklı bölüm bulunan oyunda multiplayer moduna girerek diğer oyunculara karşı da savaş yapabilirsiniz. Kolay kontrol sistemi sayesinde oynarken tankın kontrolünü rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Son zamanlarda oynayabileceğiniz eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu arıyorsanız, Craft Tank'a göz atıp denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Loong Craft

    Loong Craft, Android işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Smash Craft

    Smash Craft, piramidi korumak için mücadele ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Blocky Cop Craft Running Thief

    Blocky Cop Craft Running Thiefeğlenceli bir mobil hırsız polis oyunudur
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.
  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Party!

    Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.