Craft Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Kendi piksel savaşçılarınızı oluşturun ve online savaşın.

Craft Warriors, adından da anlayacağınız üzere Minecraft oyunu izlerini taşıyan bir yapım. Piksel piksel kendi savaşçılarınızı oluşturup dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı mücadele ediyorsunuz. Minecraft’ı ve savaşmayı seviyorsanız bu oyun tam size göre. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Tüm piksellerini dilediğinize oluşturabildiğiniz savaşçılarınızla online savaştığınız bir mobil oyun Craft Warriors. Antik Skyland köyünde geçiyor. Savaşarak topraklarınızı genişletmeye çalışıyorsunuz. Rakip köyleri ele geçirirseniz krediler kazanıyorsunuz. Bunlarla da köyünüzü geliştiriyor, savaşçılarınız için yeni silahlar alıyorsunuz. Klan arkadaşlığı kurarsanız elbette gelişiminiz daha hızlı oluyor. Unutmadan, kendi oluşturduğunuz savaşçı birliklerini sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Craft Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
65.6 MB DOSYA BOYUTU

Piksel savaşçılarınızı oluşturun ve online savaşın.

Craft Warriors, Minecraft gibi piksel karakterleri savaşçı formunda karşımıza çıkaran online strateji - savaş oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan Minecraft benzeri oyunda kendi oluşturduğunuz savaşçılarla antik Skyland köyünde savaşıyorsunuz.

iPhone ve iPad’de oynanabilen sayısız Minecraft benzeri oyundan biri olan Craft Warriors’da her bir pikselini kendiniz oluşturabildiğiniz askeri birliklerinizle dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı mücadele ediyorsunuz. Antik Skyland köyündesiniz. Köyünüzü geliştirmek için düşman köylere saldırılar düzenliyorsunuz. Bu mücadelede tek başınıza ilerlemek veya klanlara katılıp klan arkadaşlarınızla savaşmak size kalmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DOKDO APK

    DOKDO APK gemi oyunu severlere tavsiyemizdir. Okyanusların çevresindeki adalarda savaş gemilerini batırmaya çalışıyorsunuz.
  • Greek Warriors

    Çöp adamlar savaşıyor!
  • Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK

    Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir, internetsiz uçuş simülatörü oyunu.
  • Harekat 2 APK

    Hemen Harekat 2 APK indirin ve bu gerçekçi savaş alanında askeri disiplinle çatışmaya başlayın.
  • Army Battle Simulator APK

    Army Battle Simulator APK Android savaş simülatöründe gerçek oyunculara karşı online veya onlar kadar iyi oynayan yapay zekaya karşı savaşıyorsunuz.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • AirFighters APK

    AirFighters APK, savaş uçaklarıyla görevlere katıldığınız uçuş simülatörü oyunudur. Gerçeğiyle birebir uçaklar, pistler, havaalanları ile en iyi uçak oyunlarıdan.
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!