Crash Drive 3

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
357 TOPLAM İNDİRME

Crash Drive 3, çok oyunculu açık dünya yarış oyunu.

Araba dublörlük oyun alanına hazır mısınız? Bu çapraz platform çok oyunculu, serbest sürüş oyununda eğlenceyi yaşayın! Devasa büyüklükte açık dünyada canavar kamyonlar, tanklar ve daha nice şaşırtıcı araçları sürün. Seviye atlayın, etkinliklere katılın, para kazanın, yeni arabaların kilidini açın ve sıraları keşfedin… Crash Drive geri döndü!

Crash Drive 3 İndir

Devasa plaj topunu yok edin, hırsızları polis olarak yakalayın veya kralın tacını çalın, bnular bu oyunun sunduğu 10 eğlenceli oyun etkinliğinden sadece birkaçı. Bu rastgele rekabetçi etkinliklere katılın, en fazla parayı kazanmak için rakiplerinizi yenin ve harika yeni arabalar veya özelleştirmeleri alın.

Nitro güçlendirmeleri kullanarak arabanın nitro kapasitesini artırın, en yüksek hızda sürerek sınırları zorlayın. Arabanın tüm istatistiklerini maksimuma çekmek oyuncu seviyenizi yükselterek yeni arabalar veya özelleştirmeler almanıza olanak tanır. 50’den fazla araç toplayın ve arabanızı değişik antenler, güçlendireler ve üzerinde adınızın yazdığı benzersiz plakalarla özelleştirin. Prestij kazanmak ve gerçek Crash Drive 3 patronunun kim olduğunu göstermek için maksimum oyuncu seviyesine ulaşın. Altın arabayı alın!

Dünyalar kadar! Serbestçe sürün ve sınırsız, çeşitli açık dünyayı rahatça keşfedin. Aya bir roket uçurun, ormandaki kralın kalesine saldırın, vahşi batı kanyonlarında barlara girin veya kutuplarda buzda drift yapma eğlencesini yaşayın. Buz gibi soğuk bitti mi? Tropiklere rahatlatıcı bir feribot yolculuğuna ne dersiniz? Her alan benzersizdir ve gizli alanlar, koleksiyonlar ve özel paskalya yumurtalarıyla doludur. Bu dünyayı keşfetmeyi hiç bitiremeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Puan kazanmak ve savaş arenalarına hükmetmek için gökyüzü arenasından rakipleri havaya uçurun veya çarpın. Her biri benzersiz oynama tarzına sahip yeni tanklar almak için kazanın. Heyecan verici tank savaşları modunda çok eğlenceksiniz!

Arkadaşlarınızın hangi platformda oynadığı önemli değil, çapraz platform çok oyunculu destek sayesinde her zaman birlikte oynayabilirsiniz. İnternet bağlantınız olmadığında tamamen tek oyunculu modda çevrimdışı oynayabilirsiniz.

 

Erkan Calp

Crash Drive 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Crash Drive 3, Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz multiplayer online yarış oyunu.

Crash Drive 3, aşırı eğlenceli çapraz platform destekli online yarış oyunu. Canavar kamyonlar, tanklar ve daha nice harika arabaları devasa açık dünyada sürün. Seviye atlayın, etkinlikleri oynayın, nakit kazanın, yeni arabaların kilidini açın ve gizemleri keşfedin! Popüler yarış oyunu Crash Drive geri döndü!

Crash Drive 3 Android İndir

Devasa sahil topunu yok edin, aynasız olarak hırsızları yakalayın ya da kralın tacını alın. Crash Drive’da birçok eğlenceli etkinlik bulunuyor. Yeni harika özelleştirilebilir arabaları almak için rastgele rekabetçi etkinliklerde sürüş yeteneğinizi test edin, deneyim kazandıktan sonra rakiplerinizi alt etmek için uğraşın. Nitronun kapasitesini artırarak aracınızın hızını maksimuma çıkartın, rakiplerinizle daha kolay mücadele edin. Oyuncu seviyenizi artırmak yeni araba ve modifiye almanızı sağlayacak. Arabanız için 50’den fazla şık anten, nitro ve oyun içi adınızı yazan benzersiz plakalar mevcut.

Ucu bucağı olmayan açık dünyada özgürce araç sürün. Aya roketle uçun, kralın kalesini yönetin, kanyonlar arasındaki vahşi batı salonlarına gidin veya kutuplarda buz üstünde drift yapın. Dondurucu soğuktan sıkıldınız mı? Tropiklere doğru rahatlatıcı bir feribot turuna çıkın. Nereye giderseniz gidin, her yer özel, gizli alanlar, toplanabilir ve özel paskalya yumurtalarıyla dolu. Bu dünyayı keşfetmeyi bitiremeyebilirsiniz.

  • Arkadaşlarınızla online oynayın.
  • Rekabetçi etkinlikleri kazanın.
  • Keşfedeceğiniz muazzam seviyeler
  • Eğlenceli serbest sürüş
  • Tank savaşları
  • 50’den fazla seviyeleri yükseltilebilir araba
  • Tüm gizemleri bulun.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Crash Couch Party

    Car Crash Couch Party aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir parti oyunu
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, Destruction Derby oyununa benzerliğiyle dikkat çeken yarış oyunu.
  • Test Drive Off Road 3

    Test Drive Off Road 3 oyunu
  • Loop Drive 2

    Loop Drive 2, kuş bakışı kamera açısından oynanan ücretsiz araba yarışı oyunu.
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Test Drive 6

    Info Games tarafından hazırlanmış eğlenceli bir yarış oyunu.
  • RIDE 3

    RIDE 3, MotoGP oyunlarından tanıdığımız Milestone tarafından geliştirilen ve yine motosiklet yarışlarına odaklanan bir yarış oyunudur.
  • NASCAR Heat 3

    NASCAR Heat 3, bilgisayarlar üzerinden oynanabilen çok sevilen yarış serisi NASCAR için geliştirilmiş oldukça detaylı bir oyun serisinin 2018 yılında çıkan sürümüdür.