Crazy Car Roof Jumping 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
582 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Car Roof Jumping 3D rampalardan uçtuğunuz bir yarış oyunudur

Crazy Car Roof Jumping 3D eğer aksiyon dolu olan ve akrobatik hareketler gerçekleştirdiğiniz araba yarışı oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Crazy Car Roof Jumping 3D'de fantastik bir şehre konuk oluyoruz. Bu şehirde en hızlı yarışçı olabilmek için ise asfalt otoyollarda yarıştığımız klasik yarışlarda rakiplerimizi geçmek ve birinci olmak yerine çok daha fazlasını vermemiz ve tehlike dolu pistlerde yarışmamız gerekiyor. Bu dudak uçuklatan yarış pistleri yüksek binaların çatılarında yer alıyor ve yarış arabamızı kullanarak çatılardan çatılara uçmamız gerekiyor. Bu iş için ramplardan yararlanabilmekteyiz. Oyundaki uçuk pist tasarımları nedeniyle oyunun her anı heyecan sunmakta.

Crazy Car Roof Jumping 3D'de farklı yarış arabalarını kullanabilmemize ve yarışlarda başarı kazandıkça bu arabaları geliştirmemize imkan veriliyor. Gerçekçi bir fizik motoruna sahip olan oyunda rampalardan atladıktan sonra doğru bir şekilde yere inmemiz oldukça önemli. Oyunun grafiklerinin ortalama kaliteye sahip olduğu söylenebilir. Eğer farklı bir yarış deneyimi yaşamak isterseniz Crazy Car Roof Jumping 3D'yi oynamanızı tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Crazy Car Roof Jumping 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
623 TOPLAM İNDİRME

Crazy Car Roof Jumping 3D ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yarış oyunudur

Crazy Car Roof Jumping 3D eğer klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız ve yeni bir tecrübe arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Crazy Car Roof Jumping 3D bize alışılmış asfalt kaplı otoyollarda geçen bir yarış tecrübesi yerine şehrin yüksek binalarının üzerinde geçen adrenalin dolu bir yarış tecrübesi sunuyor. Fantastik bir tasarıma sahip olan pistlerde rampalardan uçarak bir çatıdan diğer çatıya atlıyoruz ve oldukça tehlikeli hareketler gerçekleştiriyoruz.

Crazy Car Roof Jumping 3D'de aracınızla tehlike dolu yarışları tamamladıkça aracınızı geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde size farklı yarış arabası seçenekleri de sunuluyor. Oyunun fizik motoru rampalardan uçuşları gerçekçi bir şekilde canlandırabiliyor. Grafiklerin ortalama düzeyde olduğu söylenebilir.

Crazy Car Roof Jumping 3D alışılmıştan farklı bir yarış deneyimi sunarak boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için güzel bir seçenek olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Speed Fast Racing Car

    Crazy Speed Fast Racing Car ile Android cihazınızda gerçek bir yarış atmosferine giriş yapabilirsiniz.
  • Crazy Driver Police Duty 3D

    Crazy Driver Police Duty 3D yarış türü oyunlar oynamaktan keyif alanların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Crazy Offroad Hill Biker 3D

    Crazy Offroad Hill Biker 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur
  • Whirlpool Car Derby 3D

    Whirlpool Car Derby 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Crazy 3D

    Moto Crazy 3D, trafik içerisinde motor yarışı yaparak diğer rakiplerinize saldırmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir motor yarışı oyunu.
  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.