Crazy Football 14

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME

Crazy Football 14, Dünya Kupası 2014'e özel olarak hazırlanan ve kupaya katılan takımlardan birini seçerek oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android futbol oyunudur.

Crazy Football 14, futbol severlerin çok beğeneceği yeni bir Android futbol oyunudur. 2014 Dünya Kupası'na katılan takımlardan birini seçerek futbol heyecanını yaşamaya hazırsanız bu oyunu hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyundaki grafikler her ne kadar gerçekçi ve etkileyici olsada bir bilgisayar oyunundaki kadar kaliteli değiller. Fakat yinede mobil cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz güzel oyunlardan bir tanesidir.

Oynadıkça bağımlılık yapan bir oyun yapısına sahip olan Crazy Football 14'de 32 takımdan oluşan Dünya Kupası'na katılıyorsunuz. Daha sonra mücadelelere başlayarak rakiplerinizi yenerek kupayı kazanmaya çalışmalısınız. Oyunun kontrolleri ekranınızın sol ve sağ altında bulunan ve Play Station kolundaki tuşları anımsatan tuşlar ile gerçekleştiriliyor. İlk başta ufak bir zorlanma yaşayacak olsanızda, kısa süre içerisinde alışarak oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz futbol oyunları arasında öne çıkanlardan biri olan Crazy Football 14'ü kesinlikle oynamanızı öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Crazy Volleyball Physics

    Crazy Volleyball Physics, eğlendirici fizik tabanlı oynanış sunan voleybol oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.